FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Nicolo Napoli, ironizat după revenirea pentru a 8-a oară la Craiova: „Poate s-a întors de atâtea ori și pentru primele de instalare”

Nicolo Napoli
Nicolo Napoli

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 ianuarie 2022 14:36 / Actualizat miercuri, 05 ianuarie 2022 15:31

Nicolo Napoli (59 de ani), poate deveni noul antrenor al celor de la FCU Craiova. Acesta deja a condus primul antrenament al oltenilor din anul acesta. Gabi Balint (59 de ani), fost internațional, a comentat situația antrenorului italian.

Balint a ținut să-l ironizeze pe Napoli pentru faptul că este aproape să se întoarcă pentru a 8-a oară la formația lui Adrian Mititelu, situație rară în cariera unui antrenor.

Continuă mutările la FCU Craiova » Adrian Mititelu a mai dat afară un fotbalist
FCU Craiova
Continuă mutările la FCU Craiova » Adrian Mititelu a mai dat afară un fotbalist

Acesta compară revenirea italianului la Craiova cu celebrul cuplu de la Hollywood, al anilor ’60, Richard Burton și Elizabeth Taylor, care s-au căsătorit și s-au despărțit de două ori, având una dintre cele mai mediatizate relații de la acea vreme.

„Mă gândeam de câte ori au divorțat și s-au recăsatorit Richard Burton și Elizabeth Taylor. I-a depășit Nicolo Napoli. Poate s-a întors de atâtea ori și pentru primele de instalare. Nu mai știi când a fost bun și când a fost slab. Înseamnă că cei de la U Craiova 1948 nu s-au convins încă dacă este un antrenor bun sau nu”, a declarat Gabi Balint potrivit digisport.

Napoli pune condiții penttu a semna cu FCU Craiova

GSP.ro a aflat că Napoli joacă tare la negocieri și pune condiții pentru a semna a 8-a oară cu gruparea condusă de Adrian Mititelu.

Apropiați ai antrenorului susțin că Napoli vrea ca Marcel Iancu, fostul președinte al oltenilor, să revină în club. Iancu este omul de încredere al lui Napoli și a avut un rol important zilele trecute, când l-a convins pe italian să ajungă la Craiova. De altfel, într-un dialog cu suporterii olteni purtat astăzi pe contul lui de Facebook, Iancu afirmă, într-o postare: „Napoli a venit pentru că l-am rugat eu, ca de fiecare dată”. 

Problema e că la nou-promovată postul de președinte e ocupat în prezent de Marcel Pușcaș, iar deocamdată Mititelu nu agreează această schimbare.

O a doua condiție pusă de italian la tratativele cu patronul FCU aflat după gratii: Napoli își dorește un contract pe o durată mai lungă, cu o clauză de reziliere stipulată, totul pentru a evita o nouă demitere bruscă.

VIDEO. Nicolo Napoli, contestat de ultrașii din Peluza Sud la venirea în Craiova: „Ne-am săturat!”

Citește alte știri din Liga 1:

Flavius Stoican, prezentat la Dinamo: „Vreau să jucăm fotbal adevărat” » Ce spune despre Sorescu și Steliano Filip

Farul a bifat primul transfer al iernii » Hagi l-a adus pe cel mai bun dribleur din Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează