FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Flavius Stoican, prezentat la Dinamo: „Vreau să jucăm fotbal adevărat” » Ce spune despre Sorescu și Steliano Filip

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 ianuarie 2022 13:03 / Actualizat miercuri, 05 ianuarie 2022 14:14

Flavius Stoican, noul antrenor al lui Dinamo, și Florin Răducioiu, noul team manager, au fost prezentați azi în cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc la stadionul din „Ștefan cel Mare”.

  • Ultima dată la FCU Craiova (demis după 4 meciuri), Flavius Stoican a antrenat-o pe Dinamo mai întâi între septembrie 2013 și noiembrie 2014, apoi între martie și mai 2015. Acesta a mai pregătit și formația secundă a „câinilor”, între iulie 2011 și ianuarie 2012, apoi între august și septembrie 2013.
  • Florin Răducioiu (51 de ani), jucător la Dinamo între 1985 și 1990, a lucrat în sezonul 2006 - 2007 la Dinamo, director sportiv, în timpul primului mandat al lui Rednic în „Ștefan cel Mare”. „Puriul” l-a dorit și în ultimul mandat, dar nu a mai apucat să lucreze cu Răducioiu, fiind dat afară de Iuliu Mureșan.

Noul antrenor al „câinilor” a vorbit despre situația din lot, despre planurile sale și despre doi dintre cei mai importanți jucători ai echipei, Deian Sorescu și Steliano Filip, care ar putea să plece din „Ștefan cel Mare”.

Florin Răducioiu, primele declarații după revenirea la Dinamo: „Voi face tot ce îmi stă în putință să-l ajut pe Mister”
DINAMO
Florin Răducioiu, primele declarații după revenirea la Dinamo: „Voi face tot ce îmi stă în putință să-l ajut pe Mister”

Flavius Stoican, prezentat la Dinamo: „Vreau să jucăm fotbal adevărat” 

„Vreau ca suporterii să aibă satisfacții, pentru că în ultima vreme au avut de suferit. Sper să fie un nou început cu lucruri bune. Nu va fi ușor, dar cu atât mai mare va fi bucuria dacă vom reuși.

În ceea ce privește contracandidatele, diferența de valoare nu este mare. Prin entuziasm și printr-o schimbare de spirit, cu siguranță vom avea bucurii după meciurile pe care le vom juca. Încerc să fac lucrurile să funcționeze așa cum doresc eu. 

Îmi place să am 22 de jucători și 3 copii. Să fie doi jucători pe post. Trebuie să evaluăm corect lotul. Avem 38 de jucători. Cei care nu s-au acomodat la Dinamo vor pleca. Nu putem aștepta la infinit pentru că timpul nu e aliatul nostru. 

Am analizat jucătorii care au jucat aici și am vorbit cu domnul Mureșan, cu Răducioiu și vom discuta cu ei. Avem posturi care nu sunt acoperite. Vom analiza și vom trage linie, în funcție de cei care rămân. Avem jucători în atenția noastră, dar nu vreau să dau nume.

Trebuie să avem continuitate, să jucăm fotbal adevărat, indiferent de vârstă. Dinamo a început bine, dar a avut o cădere, pe care o pun pe seama vârstei. Am nevoie de jucători care să-și dorească să joace.

Azi voi avea primul antrenament și sunt curios să văd care e situație. Nu consider că poate exista un vestiar divizat. Nu cred că s-ar ajunge la asemenea discuții dacă jucătorii sunt respectați și dacă-i ajut.  Respectul lor pentru mine vreau să-l văd pe teren”, a spus Flavius Stoican la conferința de presă.

...despre Filip și Sorescu: „Am vorbit cu Steliano Filip și mi-a zis că vrea să continue la Dinamo. Îmi pun bazele în el. Evoluția lui poate fi mai bună. Știu ce fel de băiat este. I-am zis să fie atent, să-și vadă doar de fotbal dacă vrea să fie fotbalist și să ajungă mai sus. Are viteză și forță.

O să vorbesc cu fiecare jucător, nu doar cu Sorescu. Din punctul meu de vedere, Deian a dat randament foarte bun ca mijlocaș. Am înțeles că el preferă să joace ca fundaș. Dar trebuie să vedem și de ce are nevoie echipa. Însă contează și ca jucătorii să se simtă bine. Eu am nevoie de el, vreau să fie Sorescu pe care-l așteaptă toată lumea. Dar dacă vine o ofertă bună, poate pleca”.

VIDEO Poveștile lui Bogdan Lobont de la Rapid și Dinamo: „Nea George avea figura de președinte, de manager, în timp ce Cristi Borcea era mai suporter”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamoviștii s-au reunit și au efectuat vizita medicală » Steliano Filip și Deian Sorescu, prezenți și ei

Stoican l-ar putea păstra la Dinamo pe jucătorul criticat dur de Rednic + Cum arată lista de plecări

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
paolo19
paolo19  •  06 Ianuarie 2022, 03:55

Stoican vrea sa joace fotbal adevărat! Este exact de joaca Miliția de vreo 10 ani încoace.

creeperno115
creeperno115  •  05 Ianuarie 2022, 22:47

Ti-ai descris perfect emisferele cerebrale!

177948341171993
Petre Petre  •  05 Ianuarie 2022, 15:53

De la dreapta către stânga: ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează