LIGA 1  ·  COVID-19

COVID-19. Gabi Balint: „Nu sunt speriat, dar simt că nu mai sunt cel care am fost”

Gabi Balint a împlinit 57 de ani pe 3 ianuarie. Sursă foto: Facebook Gabi Balint
Gabi Balint a împlinit 57 de ani pe 3 ianuarie. Sursă foto: Facebook Gabi Balint

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 martie 2020 17:11

Gabi Balint (57 de ani) a vorbit astăzi, într-o intervenție televizată, despre pandemia de coronavirus care a afectat și țara noastră. Acesta resimte condițiile restrictive ale izolării. 

Fostul mare atacant al Stelei și al echipei naționale a suferit un infarct în luna septembrie a anului trecut, incident peste care a trecut cu bine. Totuși, Balint a mărturisit că medicii i-au impus mai multe restricții în această perioadă.

„Sunt undeva în Bistrița Năsăud. Sunt privilegiat, pot să mai ies prin curte. Dar mă simt legat de mâini și de picioare. Simt că nu mai sunt cel care am fost. Mulți spun că viața nu va mai fi la fel, eu sper să mai fie la fel. 

Trebuie să ne ajutăm, chiar dacă suntem la distanță. Au trecut câteva luni de la acel incident nefericit. Am această boală, insuficiență cardiacă, dar nu sunt speriat. Fac ceea ce mi se spune, încerc să stau cât mai departe de tot și să fiu optimist”, a spus Balint, la Digi 24.

Gabi Balint: „Mă dezgustă un lucru, partidele trebuie să lupte împreună”

Zilele trecute, Balint a ținut să transmită un mesaj pentru clasa politică din România, dar și cetățenilor care încalcă restricțiile impuse.

„E un lucru care, sincer, mă dezgustă zilele astea. E momentul ca partidele politice să nu se mai considere Steaua, Dinamo, Rapid sau Craiova. Trebuie să înțeleagă că ei reprezintă România, ei sunt echipa națională în momentul ăsta. Ei trebuie să lupte împreună. Nu prea există disciplină în țara noastră. 

Am văzut mulți oameni care se plimbă pe străzi, am văzut cozi de mașini pe bulevardele din București, ceva incredibil” - Gabi Balint

VIDEO // CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre coronavirus:GRECIA ÎNCHIDE FRONTIERELE. Singura frontieră care nu este închisă noaptea.
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1