GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Gabi Balint, mesaj-manifest pentru clasa politică: „Mă dezgustă un lucru”

Gabi Balint e dezamăgit de politcienii din România
Gabi Balint e dezamăgit de politcienii din România

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2020 08:20

CORONAVIRUS / Gabi Balint (57 de ani), fostul mare jucător al Stelei și al echipei naționale, nu înțelege de ce oamenii din România nu respectă restricțiile impuse de autorități și continuă să iasă afară din case. 

„Nu prea există disciplină în țara noastră. Am văzut mulți oameni care se plimbă pe străzi, am văzut cozi de mașini pe bulevardele din București, ceva incredibil. 

Chinezii au scăpat în trei luni pentru că au fost disciplinați și au urmat îndemnurile specialiștilor. Așa cred că ar trebui să facem și noi. Cum s-a întâmplat și în Italia și Spania, până nu ne lovește, nu ne potolim.

În momentul în care toată lumea va rămâne în casă, atunci se poate rupe lanțul. Asta va dura două-trei săptămâni. Să nu creadă că azi intră toată lumea în casă și mâine se termină. Trebuie să treacă o perioadă, dar, cât timp oamenii sunt pe stradă, virusul va circula”, crede Balint. 

Gabi Balint, mesaj pentru clasa politică: „Mă dezgustă un lucru”

„E un lucru care, sincer, mă dezgustă zilele astea. E momentul ca partidele politice să nu se mai considere Steaua, Dinamo, Rapid sau Craiova. Trebuie să înțeleagă că ei reprezintă România, ei sunt echipa națională în momentul ăsta. Ei trebuie să lupte împreună.

M-am săturat să aud că cei care au fost înainte n-au făcut nimic, iar ceilalți să zică același lucru de cei care sunt acum la conducere. Trebuie să fie uniți în momentele acestea! Nu mă consider un om care se pricepe la politică, dar sunt român și îmi pasă de țara mea. Sper să se trezească acești oameni și să demonstreze că sunt buni politicieni, a spus Balint, la TV Digi Sport. 

„Vrem fapte, nu vorbe sau acuze. Vrem să se vadă ceva. Și noi, când intram pe teren, dovedeam ceva. Nu am câștigat toate meciurile, am mai și pierdut, dar am muncit, am alergat, ne-am străduit. Asta vreau să văd!” - Gabi Balint

VIDEO // În vreme de carantină, fostul internațional Gabi Balint cânta la muzicuță

Citește și alte știri despre coronavirus:

EXCLUSIV Ce face Adrian Motoacă, fost medic la Dinamo, în timpul pandemiei de COVID-19: „Sunt pe baricade” » Sfaturi pentru jucătorii și cluburile din Liga 1

Epidemiologul Molnar Geza explică de ce nu vom avea prea curând vaccin împotriva COVID-19 + lasă coronavirusul sechele pulmonare iremediabile?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
maccsero
maccsero  •  27 Martie 2020, 16:59

Când ai ales preşedinte pe cineva doar fiindcă e neamţ (!), iar el săracul s-a ocupat la viaţa lui doar de câteva mici festivaluri în provincie, nu-i poţi cere să fie ”om politic”. Tot ce a ştiut el a fost să scoată militarii la defilare pe străzi, cu puşti şi veste antiglonţ :))) România ar trebui azi condusă de o echipă de specialişti competenţi, integri, independenţi, fără planuri electorale. Nu laşi o ţară în plin dezastru pe mâna unor Werneri oarecare şi a amicilor lor puşi pe căpătuială.

persanu
persanu  •  27 Martie 2020, 14:15

Nea Balint , ce pretentii sa ai bre de la niste oameni nevinovati care asa au fost educati. Manifestul tau este cat se poate de adevarat doar ca ar fi trebuit totusi , o voce fiind , sa ai niste cuvinte si la adresa politicului , nu acum ca este tardiv , dar acu 5-10-20 de ani putea sa faci asta si tu si Hagi si Popescu si Ilie Dumitrescu. Dar voua v-a convenit asa cu lasa ba ca merge si asa. Uite ma nea Balint ca a venit o nebunie de virus care poate ataca pe orisicine , nu mai tine cont nici ca omull are bani nici ca nu are , nici ca are facultati nici ca nu are , nici ca este star nici ca nu e si tot asa. Asta ia bre pe cine vrea. Iarta-mi intriga , dar cu totii suntem suparati , dar nea Balint eu iti mai zic un lucru , matale ai bani in cont si poti sta acasa mult si bine , altii care n-au de niciunele cum sa stea acasa bre ? Sa moara de foame ? Sa ramana fara caldura gaze si curent ? Ok o sa zici ca mananca paine cu ceapa 1,2 luni ... si sunt de-acord , nu vrei sa facem schimb de vieti macar o saptamana ? Sa stai tu in locul unui amarat care isi castiga existenta de pe o zi pe alta ? Si sa il lasi pe el sa se simta magnat o saptamana ? Oamenii cu bani si felicitari lor ca i-au facut tot striga sus si tare , stati in casa oameni buni ca doar asa trecem. Ce usor este . Au impresia ca le vorbeste altor bogatani ca ei ... Doar ca , cum am scris si mai sus , multi n-aveau ce pune pe masa inainte de coronavirus,dar astazi ? Tot a-ti trimis mld de euro la NotreDame ... azi?

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  27 Martie 2020, 13:15
Postat de ionescugeorge77 pe 27 Martie 2020, 11:14

nu se poate sa ramana in case toata lumea ...absolut toata lumea ...plus ca nu stii daca ai luat virusul deja ...

Cu atat mai mult trebuie sa stai in casa. Ca sa nu-l dai si la altii !!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează