FOTBAL  »  Superliga  »  RELAȚIE

GALERIE FOTO Lena, soția lui Gabi Enache, fotbalist „blocat” la Craiova: „De atunci mi-e greu să-l mai răsfăț” + Ce nu i-ar ierta niciodată

Lena Rohozneanu, soția fundașului Gabriel Enache, a vorbit despre schimbările apărute în ultimii ani în viața lor de cuplu. +48   FOTO
Lena Rohozneanu, soția fundașului Gabriel Enache, a vorbit despre schimbările apărute în ultimii ani în viața lor de cuplu.

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2022 17:50 / Actualizat luni, 23 mai 2022 08:59

Lena Rohozneanu, soția fundașului Gabriel Enache, a vorbit despre schimbările apărute în ultimii ani în viața lor de cuplu. 

Relația dintre Gabriel Enache și Lena Rohozneanu a ținut mult timp prima pagină a ziarelor de scandal. Fundașul a divorțat în 2017 de prima soție, Mădălina, și s-a cuplat cu Lena, un fost model Playboy. Cei doi sunt de nedespărțit acum.

+44 FOTO

Enache este sub contract în acest moment cu FCU Craiova, dar nu poate fi înregistrat la LPF, din cauza datoriilor către foștii fotbaliștii Michael Baird, aproximativ 240.000 de euro, și Joshua Rose. Gabi n-a jucat astfel niciun minut în play-out, deși a semnat din decembrie 2021 cu oltenii. El își petrece tot timpul alături de soția-fotomodel.

Lena, dezvăluiri despre relația cu Gabriel Enache

„De când este vegan, de vreo trei ani, este mai greu să îl răsfăț culinar. Mănâncă doar dulciuri, îi plac mult. El mănâncă doar iarbă. L-am întrebat și eu de ce face asta, el zice că se simte mult mai bine. 

Mie mi se pare că a mai slăbit, dar îmi explică că are aceleași kilograme, că este vorba doar de grăsimea din corp care s-a topit, nu înțeleg, nu mă interesează. Eu mănânc în continuare carne, oricând, iar Edan, care e în creștere, la fel”, a povestit Lena, potrivit Fanatik

Întrebată despre singurul lucru pe care nu i-ar ierta lui Gabi Enache, Lena a spus: „Aș schimba dacă aș putea, dar cred că o va face cu timpul oricum, felul lui, sper să se mai tempereze. El este impulsiv. Nu i-aș ierta niciodată să mă înșele. De violență între noi nu se pune problema, sunt capabilă să mă apăr. Am forța necesară să mă apăr”.

+44 FOTO

În final, Lena și-a dezvăluit visul, unul imposibil de îndeplinit: „Mi-ar fi plăcut să joace la Barcelona, îmi place orașul”.

Citește și alte știri din Liga 1:

Cu ochii pe poarta de la Săftica: suporterii lui Dinamo vin în cantonamentul jucătorilor lui Uhrin jr.

Fotbalistul cu 5 titluri de campion al României se retrage după meciul cu FCSB din această seară!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
Dark_Angel
Dark_Angel  •  23 Mai 2022, 11:48

Cam urata la fata, dar are un corp bine lucrat. si niste sâni mişto rău!!!

balotelli
balotelli  •  23 Mai 2022, 08:51

„De când este vegan, de vreo trei ani, este mai greu să îl răsfăț culinar. El mănâncă doar iarbă."... Nu știam că Enache mănâncă ce fumez eu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează