FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Au anunțat transferul lui Bauza, dar nu îl pot legitima! + ce se întâmplă cu alți 12 fotbaliști din lot și cu Napoli

FCU Craiova a anunțat astăzi că a rezolvat mutarea lui Juan Bauza (26 de ani), de la Csikszereda, pentru încă trei sezoane. Contractul extremei nu poate fi înregistrat, din cauza interdicției pe care clubul o are la transferuri.
FCU Craiova a anunțat astăzi că a rezolvat mutarea lui Juan Bauza (26 de ani), de la Csikszereda, pentru încă trei sezoane. Contractul extremei nu poate fi înregistrat, din cauza interdicției pe care clubul o are la transferuri.

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2022 18:02 / Actualizat joi, 19 mai 2022 19:27

FCU Craiova a anunțat astăzi că a activat opțiunea de transfer definitiv al lui Juan Bauza (26 de ani), de la Csikszereda, „decarul” care a jucat în acest sezon sub formă de împrumut. Contractul extremei nu poate fi însă înregistrat momentan, din cauza interdicției pe care clubul o are la transferuri.

Mijlocașul argentinian Juan Bauza ar trebui să devină definitiv jucătorul lui FCU Craiova de la 1 iulie. Anunțul a fost făcut de gruparea lui Adrian Mititelu, care a activat clauza de transfer a extremei dreapta de la Csikszereda (L2). Noua înțelegere va fi pe 3 ani. Tranzacția îi va costa pe olteni 150.000 de euro. 

„Pepe Bauza va deveni definitiv jucătorul Științei de la 1 iulie. Clauza de prelungire a contractului acestuia a fost activată iar noua înțelegere va fi pe o perioadă de 3 ani”, se arată în comunicatul celor de la FCU Craiova. 

Pentru că este vorba despre un transfer, Bauza va trebui legitimat din nou la LPF, procedură care momentan e blocată. FCU Craiova trebuie să rezolve litigiile financiare mai vechi, pentru care are interdicție la transferuri din iarnă.

Finala Cupei României U19 cu steagul și imnul Ținutului Secuiesc pe Giulești, sub privirile lui Răzvan Burleanu! Reacția șefilor FRF
Cupa Elitelor U19
Finala Cupei României U19 cu steagul și imnul Ținutului Secuiesc pe Giulești, sub privirile lui Răzvan Burleanu! Reacția șefilor FRF

FCU Craiova anunță transferul lui Bauza, dar nu îl poate legitima

FCU Craiova nu poate înregistra în acest moment transferul lui Juan Bauza. Adrian Mititelu încă nu a achitat datoria căte foștii fotbaliștii Michael Baird, aproximativ 240.000 de euro, și Joshua Rose, în jur de 100.000 de euro, lucru confirmat pentru GSP.ro de oficialii formației.

Din această cauză, nici atacantul Aurelian Chițu și fundașul dreapta Gabriel Enache nu au putut fi înregistrați la echipă, deși au bătut palma cu Mititelu încă din iarnă! Ei s-au antrenat cu echipa pe toată durata play-out-ului fără să prindă vreun minut într-un meci oficial.

FCU Craiova a prelungit 12 contracte

Tot astăzi, FCU Craiova a anunțat prelungirea a 12 înțelegeri. În cazul lor, situația este diferită. Jucătorii respectivi erau deja transferați definitiv, nu împrumutați, și noile contracte pot fi înregistrate. 

Lista celor 12 fotbaliști: 

  • Răducu Mogoșanu (portar, 29 de ani)
  • Lorenzo Paramatti (fundaș, 27 de ani)
  • Dominik Kovačić (fundaș central, 28 de ani)
  • Jérémy Huyghebaert (fundaș stânga, 33 de ani)
  • Vlad Achim (mijlocaș central, 33 de ani)
  • Claudiu Bălan (atacant, 27 de ani)
  • Ionuț Zanfir (mijlocaș central, 21 de ani)
  • William Baeten (mijlocaș central, 25 de ani)
  • Benjamin Van Durmen (mijlocaș central, 25 de ani)
  • Andrea Compagno (atacant, 26 de ani)
  • Samuel Asamoah (mijlocaș central, 28 de ani)
  • François Marquet (mijlocaș central, 27 de ani)

FCU Craiova a anunțat astăzi și că i-a propus antrenorului Nicolo Napoli un nou contract. Negocierile vor avea loc în momentul în care italianul va reveni în România, pe 5 iunie. 

Reunirea alb-albaștrilor a fost programată pe 6 iunie, lotul urmând să susțină un stagiu de pregătire în Austria. 

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 19 mai » Este CFR Cluj modelul de urmat pentru cluburile din Liga 1?

Citește și alte știri din Liga 1: 

Interes uriaș pentru U Cluj - Dinamo! Câți fani sunt așteptați la prima manșă a barajului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
morisca_11
morisca_11  •  21 Mai 2022, 13:47

...

morisca_11
morisca_11  •  21 Mai 2022, 13:45

intrebare : toti din galerie sunteti neamuri intre voi cu Busu si tatuatul ? hahahah

george.br
george.br  •  20 Mai 2022, 10:47
Postat de morisca_11 pe 20 Mai 2022, 10:38

GSP deci din ce spuneti voi intelegem ca puscariasul de la maxima siguranta din Craiova nu poate acuma sa faca nici un transfer la echipa inclusiv Bauza , deci transferurile se pot face cand detinutul puscarias cu aere de patron va plati toate datoriile facute in urma cu 12 anii , , cum sa va numiti voi bah Stiinta cand voi sunteti *** la fosti jucatori , impostorilor .

Iar ai aparut, *** ce esti?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează