FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Schimbare dramatică » Ce a sesizat Gabi Enache imediat după ce a devenit vegetarian și cum a reacționat soția când l-a văzut

Articol de - Publicat miercuri, 05 iulie 2023 09:18 / Actualizat miercuri, 05 iulie 2023 09:50

Invitat la GSP LIVE, Gabi Enache (32 de ani) a vorbit despre decizia de a renunța la carne și despre cum i s-a schimbat viața. 

Fostul fotbalist de la Astra, FCSB sau FCU Craiova a dezvăluit că a decis să devină vegetarian în urmă cu 5 ani, când juca în Kazahstan. Acesta a povestit și o întâmplare amuzantă cu soția sa, Lena. 

Gabi Enache explică de ce a devenit vegetarian 

„Am sunt vegetarian. Nu mai mănânc carne. Am eliminat și 80% din cantitatea de lapte pe care o consumam. Beau foarte rar lapte. Și pește mănânc de două ori pe săptămână. Maximum. Mănânc multă proteină vegetală. Am început de acum 5 ani. Eram în Kazahstan. Am citit și am vrut să văd cum mă simt. Mi-a fost greu acolo.

Dar când am venit acasă soția zicea «Tu ești?». Am slăbit vreo 7 kilograme. Eram de 4 luni vegan. Când am plecat de la aeroport spre casă, soția zicea «Direct la KFC!». M-a dus acolo. Se uita ciudat la mine. Și am mâncat KFC. I-am făcut pe plac soției, dar după aceea nu am mai mâncat carne. 

+44 FOTO

Eu vorbesc din punctul meu. Când mâncam carne, după meci mă simțeam foarte obosit. Ulterior, când am renunțat la carne, după meci simțeam că mai vreau să joc un meci. Schimbasem doar alimentația. Nu mai simțeam oboseală. Sunt aproape 5 ani de atunci. Mă simt foarte bine. 

Vreau s-o conving pe soția mea. Și ea a început... Consumă carne cam o dată la două săptămâni”, a declarat Gabi Enache la GSP Live.

Citește și: 

Conflict în direct Mititelu - Gabi Enache: „A fost o batjocură totală!” vs. „E un mercenar ordinar, aflat în vacanță. Este tratat precum un refugiat din Ucraina”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mr90
mr90  •  05 Iulie 2023, 14:23

Steaua Vega va asteapta pe toti, mergeti acolo ca nu ne va pare rau !

pain89
pain89  •  05 Iulie 2023, 12:00

Normal ca mai putea juca încă un meci, așa cum le joacă el in tribune ori pe banca de rezerve.

RaduIAm
RaduIAm  •  05 Iulie 2023, 11:53

2 sec later (after searching "20 Nutrients that Vegans & Vegetarians are Lacking") ....... whatttttt ? I kew it !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează