FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Gabi Enache se reîntâlnește cu MM Stoica la FCSB » În 2017, tabloidele susțineau că a fost exclus din lot pentru că ar fi avut o relație cu amanta oficialului!

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 14:26 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 17:04

FCSB l-a transferat de urgență pe Gabi Enache (30 de ani), care poate acoperi două posturi: fundaș dreapta sau mijlocaș dreapta.

În criză ca urmare a cazurilor de COVID-19 de la echipă, șefii de la FCSB s-au orientat către Gabi Enache, care revine la clubul roș-albastru, de la care a plecat în ianuarie 2019.

Exclus din cauza unei femei

În septembrie 2017, Gabi Enache a fost exclus din lot înaintea meciului cu Viktoria Plzen din Europa League. Cancan susținea atunci că tot scandalul ar fi pornit de la o aventură a fotbalistului cu amanta lui Mihai Stoica, managerul FCSB. Asta deși divorțul de soția sa, Mădălina, nu se finalizase, iar Lena, iubita sa, era gravidă atunci.

FOTO, Imagini spectaculoase cu Lena Enache, partenera lui Gabi

+44 FOTO

Relația cu cea de-a treia femeie din ecuație ar fi început în iulie 2017, însă Cancan susținea că managerul a aflat abia la jumătatea lui septembrie, când amanta i-ar fi recunoscut că a avut o relație cu unul dintre jucătorii săi. Nervos, MM a decis să îl pedepsească pe Enache și i-ar fi determinat pe antrenorul de atunci, Nicolae Dică, și pe patronul Gigi Becali să îl excludă din lot pe mijlocaș.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV A refuzat transferul la FCSB! N-a vrut să vină doar pentru un meci

FCSB - Slovan Liberec se vede în România! Ce post TV va transmite meciul din Europa League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
paiazze
paiazze  •  24 Septembrie 2020, 17:03

Ce poate fi mai tare decat un *** care se umple de citate pe corp?! :))))) Sa zica cineva ca pitpalacul asta de Enache nu e cult... Iar daca se plictiseste, poate citi de pe pitipoanca de plastic de langa el.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

the.fixer
the.fixer  •  24 Septembrie 2020, 16:32
Postat de Iulian Vlaga pe 24 Septembrie 2020, 15:37

Asta e tare.Apropo de unde ai aflat aceste adevăruri ?!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1741476072741545
Iulian Vlaga  •  24 Septembrie 2020, 15:37
Postat de the.fixer pe 24 Septembrie 2020, 15:06

Legenda spune ca Mihai Stoica o are mai mica decat a lui Gabi Enache! Mai mica decat si a lui olimpiu Morutan

Asta e tare.Apropo de unde ai aflat aceste adevăruri ?!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează