FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FCU CRAIOVA 1-1

FOTO Gabi Iancu, execuție magistrală din lovitură liberă în U Cluj - FCU Craiova » Mingea a evitat zidul și s-a oprit în vinclu!

Gabriel Iancu (28 de ani), atacantul celor de la FCU Craiova, a marcat un gol superb din lovitură liberă în prelungirile primei reprize a deplasării cu U Cluj. Formația lui era condusă cu 1-0 în acel moment. +4   FOTO
Gabriel Iancu (28 de ani), atacantul celor de la FCU Craiova, a marcat un gol superb din lovitură liberă în prelungirile primei reprize a deplasării cu U Cluj. Formația lui era condusă cu 1-0 în acel moment.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2022 22:38 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2022 23:31

Gabriel Iancu (28 de ani), atacantul celor de la FCU Craiova, a marcat un gol superb din lovitură liberă în prelungirile primei reprize a deplasării cu U Cluj. Formația lui era condusă cu 1-0 în acel moment.

Gabi Iancu se simte tot mai bine sub comanda lui Marius Croitoru. Plecarea lui Compagno la FCSB l-a transformat în principala „gură de foc” a lui FCU Craiova, iar vârful în vârstă de 28 de ani nu dezamăgește. 

Gabi Iancu, execuție magistrală din lovitură liberă în U Cluj - FCU Craiova

Astăzi, în al doilea minut al prelungirilor primei reprize din U Cluj - FCU Craiova, Iancu a executat magistral o lovitură liberă de la peste 25 de metri. Mingea a evitat zidul, a coborât în momentul oportun și s-a oprit în plasa porții apărate de Gorcea, aproape de vinclu. 

Pentru Gabi Iancu este a doua reușită în tricoul lui FCU Craiova. A mai punctat în eșecul suferit de olteni pe terenul celor de la UTA, scor 1-2, în etapa cu numărul 7.

VIDEO cu golul marcat de Gabi Iancu în U Cluj - FCU Craiova

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FOTO Blănaru, surprins pe telefon în timpul meciului Sepsi - Mioveni: „Mi se pare foarte grav!”

EXCLUSIV // VIDEO Invitat la „Profu' de Sport”, șeful eAD a apărat VAR-ul din Liga 1: „Second-hand?! Nu există așa ceva! Nu am cumpărat un sistem făcut pe vapor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  04 Septembrie 2022, 14:40
Postat de calin_bluelion pe 03 Septembrie 2022, 12:31

Bravo, Iancule!!! Forza Știința!!!

Iancu joaca la Feceu, nu la Stiinta!

calin_bluelion
calin_bluelion  •  03 Septembrie 2022, 12:32

EUROGOL!!! Golul etapei!!!Fabulos!!!

calin_bluelion
calin_bluelion  •  03 Septembrie 2022, 12:31

Bravo, Iancule!!! Forza Știința!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează