FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SCHALKE, JOI, 22:05, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gabi Matei s-a operat astăzi la Roma şi revine pe teren abia în primăvară

Gabi Matei
Gabi Matei

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 septembrie 2011 21:28

Gabi Matei, fundaşul dreapta al Stelei, a fost operat astăzi la Roma după accidentarea gravă suferită în partida cu Astra, scor 1-2.
VEZI AICI IMAGINI VIDEO CU ACCIDENTAREA LUI MATEI!

Trei minute a rezistat Matei (21 de ani) în faţa Astrei înainte să se rupă. Diagnosticul a fost crunt: entorsă la genunchiul drept cu afectarea ligamentelor colaterale şi încrucişate. Fundaşul a fost operat în această seară de Profesorul Mariani, care i-a mai tratat în trecut pe Victoraş Iacob şi pe Sorin Ghionea, şi va avea nevoie de 5 luni de pauză înainte să înceapă recuperarea.

Pînă în februarie, Gabi Matei se va reface la clinica Villa Stuart din Roma, acolo unde s-a recuperat, printre alţii, şi Francesco Totti, după o accidentare suferită în 2008.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
alpin
alpin  •  13 Septembrie 2011, 07:02

"STEAUA e una si uniCA CARE sunt suporteri adevarati e LINGA steaua" Totdeauna m-a fascinat limba romana, cea mai bogata din lume!!! Sau, poate ar trebui sa-i spunem limba stelista, cea CACARE stie sa LINGA la cioban!

qwerty007
qwerty007  •  13 Septembrie 2011, 05:18

In poza e Cioaca,ala cu Elodia ! A ajuns deja la Steaua,nu mai are rost intrebarea 'il vrei la Steaua' ca e acolo deja !

mc.ovi
mc.ovi  •  13 Septembrie 2011, 04:29

bhaaaaaaaaaaaa nemernicilor care vorbiti urat de steaua bhaaa invidiosilor STEAUA e STEAUA e una si unica care sunt suporteri adevarati e linga steaua si la bn si la greu o sa vedeti cum o sa revina STEAUA si o sa castige iar sau din nou cum vreti sa o loati 10 11 titluri consecutive FORTA STEAUAAAAAAAAAA baeti curaj aratati ce puteti am incredere in voi si gigi lasai sa joace taty nu te mai baga ca baieti sunt la inceput o sa vezi cum o sa joace steaua mai dale 3 4 etape o sa vedeti sa moara borcea cu copos de necaz hehe nam pierdut niciun meci de a lu steaua de mic copil o am in suflet nu as putea sa vorbesc urat de un asemenea club a fost si este mindria rominiei mhaaa FORTA STEAUA gigi

Vezi toate comentariile (9)
Comentează