FOTBAL  »  Superliga  »  GABI MUREŞAN A FOST SUSPENDAT 16 ETAPE

Gabi Mureşan a fost suspendat 16 etape » Ce decizii a luat Comisia de Disciplină în alte cazuri asemănătoare

Articol de GSP - Publicat joi, 06 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 noiembrie 2014 22:15

Mureşan a primit o suspendare de 16 etape pentru că l-a lovit cu cotul în faţă pe Rusescu în meciul jucat acum 10 zile.  Iată cum a reacţionat Comisia de Disciplină în alte cazuri asemănătoare.


Marius Lăcătuş
Stelistul l-a faultat extrem de dur pe fundaşul Bacăului, Vasile Ardeleanu, la un meci jucat în 1999. Verdicul a fost crunt: dublă fractură transversală de tibie şi peroneu şi rupere de ligamente. Iniţial, Lăcătuş trebuia să nu mai joace pînă cînd Ardeleanu n-ar fi revenit pe gazon. Apoi, el a primit 15 etape de suspendare din care a efectuat doar 9, după ce a ajuns la o înţelegere cu stoperul moldovean!

Ionel Ganea
În august 2007, Comisia de Disciplină a decis suspendarea pentru 22 de etape a "Ganezului", după ce l-a lovit şi bruscat pe unul dintre asistenţii partidei Poli Timişoara - Rapid, Dorin Mudura. Curtea de arbitraj pentru fotbal a admis recursul timişorenilor şi-a redus pedeapsa la 16 runde.

Florin Gardoş
În 2011, fundaşul central al Stelei i-a provocat lui Cosmin Băcilă, mijlocaşul de atunci al Pandurilor, o dublă fractură de tibie şi peroneu. Gardoş a primit iniţial din partea Comisiei de Disciplină o suspendare de 10 etape, care apoi i-a fost redusă la 8.

Ricardo Cadu
În februarie 2013, jucătorul lui CFR l-a lovit violent cu gheata în figură pe fundaşul celor de la FC Vaslui, Jivko Milanov. Bulgarul a rămas pe loc fără 5 dinţi şi-a avut nevoie de un implant dentar. Cadu a fost suspendat 9 etape pentru faultul produs, dar la recurs a rămas cu 6.

Mircea Bornescu
În mai 2013, Mircea Bornescu, pe atunci la Petrolul, a primit din partea Comisiei de Disciplină 8 runde de suspendare după ce l-a muşcat în timpul meciului cu Gaz Metan pe Taher Bawab. Pentru un gest similar, Luiz Suarez a primit în Premier League 10 etape victima fiind Branislav Ivanovici.

Ciprian Dinu
În turul campionatului trecut, fotbalistul de la FC Botoşani i-a produs medieşeanului Dan Roman o dublă fractură de maleole, o fractură de peroneu şi smulgere de ligamente. A fost suspendat numai 6 etape!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
cracker
cracker  •  06 Noiembrie 2014, 17:04

Canalia asta de Muresan, asa este el, loveste cu cotul, dar toti sar sa-l apere pe saracul macelar care pe unde a jucat, a lovit cu cotul, si inca ceva, imediat dupa meciul cu Steaua, la nici 3 zile in cupa, a luat galben pentru LOVIREA CU COTUL, norocul a fost ca nu a acidentat pe nimeni.

cracker
cracker  •  06 Noiembrie 2014, 17:02

Din cate se vede pana acum, in afara de Ganea care a lovit un arbitru, Stelisti au fost cel mai aspru pedepsiti, si acum toti sar ca arsi ca vezi Doamne, Muresan saracu el e victima aici, ca Rusescu a dat cu obrazu in cotu lui, Rusescu trb pedepsit ca el s-a uitat smechereste dupa Muresan cu privirea si a zis acum ii dau cu ochiu in cot sa-i sparg cotu' si bang si-a pus planul in aplicare, dupa ce-a iesit ddin operatie Rusescu a aflat ca a fost suspendat 16 etape pt lovirea cu ochiul si cercetat penal pentru vatamare corporala.

andrei.f
andrei.f  •  06 Noiembrie 2014, 13:37

Cotonogarul ăsta trebuia suspendat un an, cel puţin !

Vezi toate comentariile (39)
Comentează