FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Gabi Mureșan, devastator după plecarea lui Minteuan de la CFR: „Oameni de nimic. Ce n-aș da să fiu puțin printre șmecherii ăia”

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2020 20:53

Alin Minteuan, „secundul” lui Dan Petrescu, ș-a despărțit de CFR Cluj. Gabi Mureșan, fostul „căpitan” al feroviarilor, i-a luat apărarea și a scris cuvinte grele la adresa actualei conduceri.

  • CONTEXT: CFR Cluj le-a solicitat mai multor jucători și antrenori eșalonarea datoriilor contractuale pentru a putea obține licența. Toți au acceptat acest lucru mai puțin unul singur: Alin Minteuan! 

Gabi Mureșan și Alin Minteuan au avut o colaborare prodigioasă la Cluj. Au fost colegi timp de un sezon, apoi Minteuan a făcut parte din staff-ul tehnic al „feroviarilor”. Fostul mijlocaș central a lansat astăzi un atac dur la adresa oamenilor care iau deciziile la CFR.

Gabi Mureșan îi critică pe cei de la CFR

„Bravo, Alin! Oameni de nimic… Sper să se echimbe ceva la CFR și să scăpăm de ei! Și stai liniștit că oricum nu te meritau! Ce n-aș da să fiu puțin printre șmecherii ăia…”, a fost reacția avută de Gabi Mureșan pe Facebook. 

Alin Minteuan, o viață de „feroviar”

Alin Minteuan (43 de ani) a jucat pentru CFR Cluj în perioada 1993-1997, apoi pe final de carieră, între 2005 și 2008. Din ianuarie 2009 a fost numit de Dusan Uhrin, jr. în funcția de antrenor secund și a rămas pe acest post și în mandatele lui Antonio Conceicaoo, Andrea Mandorlini și Sorin Cârțu. 

După demiterea lui Cârțu, în decembrie 2010, a fost instalat în funcția de antrenor principal al clujenilor. În mai 2011, după venirea lui Jorge Costa, a redevenit secundul echipei. În 2019, după demiterea lui Antonio Conceicao, Minteuan este numit din nou "principal" pentru scurt timp până la revenirea lui Dan Petrescu.

VIDEO / Lovitură pentru Dan Petrescu! CFR Cluj, la un pas să-și piardă gratis un jucător de bază

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

FCSB. Dan Petrescu, stupefiat de scandalul momentului în Liga 1: „Când am văzut imaginile, am rămas șocat!”

Șoc în Liga 1! LPF acuză că deținătorul drepturilor TV a trecut la amenințări: „Va solicita returnarea unei părți din sumă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1233733216667528
Vasile Molnar  •  05 Mai 2020, 19:15
Postat de iliegalerie pe 01 Mai 2020, 14:40

n om din interior spune adevarul despre gasca honveda de la Kolosvar1907. Au deturnat 5 titluri, au ratacit banii prin Cipru, au inselat statul cu zeci de milioane de euro in taxe si au pacalit proprii angajati. Astia sunt Kolosvar1907, asa cum o stie toata tara si Europa (figureaza pe loc de cinste in topul smecherilor din fotbalul european si asta o spun ziare din UK si Portugalia). Dar in Romania se poate si asa cand ai protectie portocalie, rosie sau galbena!!!

mai sa fie, si eu care credeam ca toti semecherii sunt la Steaua! Tu iti dai seama ca, indirect, i-ai facut pe stelisti (jucatori, staff etc) fraieri?!

1233733216667528
Vasile Molnar  •  05 Mai 2020, 19:13
Postat de remarque pe 01 Mai 2020, 08:26

Minteuan a devenit principial pe vreme de pandemie. Ma rog, e alegerea lui. Acum probabil va sta acasa dar cu orgoliul satisfacut. Daca nu ar fi caz de forta majora si nu ar fi de facto o stare de somaj ar fi fost mai convingator. Dar sa fii platit 100% cand de fapt tu nu faci nimic nu functioneaza decat in Romania si la angajatii de la stat. Ce i s-a propus e tot o adaptare romanesca a lucrurilor, adica o esalonare a banilor dar fara dimunuare. Iar el, principialul a refuzat. Si vine Gabi Muresan si ii apreciaza coloana verticala. Dar cand a jucat(rejucat de fapt) in mascarada U-CFR si a executat o lovitura libera de la vreo 25 de metri pe centru portii iar Bornescu a sarit din calea mingii ca sa iasa franarii campioni, acelasi Gabi Muresan s-a bucurat de parca era o reusita pe bune. Mai terminati mai principialilor!

Bine presupus ca a fost blat. La cat de mult se trage pe langa poarta, peste poarta sau in bara, eu as emite ipoteza ca mingea a fost teleghidata. Ia-o si tu asa: de ce l-ai plati pe Bornescu (nu e ieftin, umflatu'), pe cei din zid (sa se dea la o parte) si sa mizezi pe executia far de cusur a lui Muresan? Ai avea incredere intr-o asemenea combinatie imposibila?! Eu unul, niciodata. Ipoteza ca Felceru teleghida mingea de la tribuna oficiala e cea mai credibila. La fel ca blatul!

iliegalerie
iliegalerie  •  01 Mai 2020, 14:40

n om din interior spune adevarul despre gasca honveda de la Kolosvar1907. Au deturnat 5 titluri, au ratacit banii prin Cipru, au inselat statul cu zeci de milioane de euro in taxe si au pacalit proprii angajati. Astia sunt Kolosvar1907, asa cum o stie toata tara si Europa (figureaza pe loc de cinste in topul smecherilor din fotbalul european si asta o spun ziare din UK si Portugalia). Dar in Romania se poate si asa cand ai protectie portocalie, rosie sau galbena!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close