FOTBAL  »  Superliga  »  CFRMANIA.RO

Gabi Mureşan: "Străinii care vin în Liga I nu mi se par cine ştie ce"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iulie 2008 00:00

Mijlocaşul CFR-ului, Gabi Mureşan, nu este impresionat de străinii care se transferă în România

"Nu ştiu de ce vin atîţia străini. Pentru bani sau să se afirme. Habar nu am. Le place viaţa din România. Orice jucător din România care merge în străinătate merge pentru bani. Oricum, nu mi se par cine ştie ce. Eu nu pot să zic că sînt mai buni ca românii. La noi se cer de multe ori preţuri prea mari pe unii fotbalişti", a spus Gabi Mureşan pentru Ziua de Cluj.

Citeste mai multe pe cfrmania.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  18 Iulie 2008, 16:37

Aceste informatii/declaratii/comentarii sunt atat de nesemnificative, goale de continut real si inutile, incat imi dau lacrimile empatiei cand ma gandesc la singuratatea neuronului care le-a produs. Incerc, totusi, sa-l imbarbatez un pic (pe neuron, fireste) spunandu-i urmatoarea veste incredibila : tzatza Fleashca din Ferentari si-a rupt coada de la matura. Ea a declarat pentru agentiile de presa ca nu se astepta si ca este inca bulversata. Vom reveni cu amanunte...

 •  18 Iulie 2008, 16:07

Ai dreptate. Nici mie nu mi se par cine stie ce. Mai ales cei de la Cluj...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează