FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Gabi Mureșan, triplu campion cu CFR Cluj, critică decizia care a dinamitat vestiarul echipei: „Nu e normal”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 martie 2019 18:11

Gabi Mureșan, fost mijlocaș la CFR Cluj, a criticat conducerea clubului din Gruia pentru decizia de a-l aduce pe brazilianul Julio Baptista.

Gabi Mureșan, triplu campion cu CFR Cluj, spune că aducerea atacantului brazilian de 37 de ani și oferirea acestuia unui salariu de 40.000 de euro pe lună a fost o greșeală și că asta a stricat atmosfera din vestiar.

„Nu e OK pentru jucătorii de acolo. Adică eu joc meci de meci și am salariu de 10.000 de euro, iar tu să câştigi 50.000? Nu e normal! Dar asta e alegerea conducerii, care a fost total greşită. Șefii și-au dat seama că au greşit, cu siguranţă. Dar poate au crezut că Baptista poate să îi mai ajute un an sau doi.

Fizic avea, dar nu ajunge doar să arăţi bine. Trebuie să mai şi poţi. El a jucat atâţia ani la un nivel înalt, dar din păcate pentru el, problemele medicale nu l-au mai lăsat să joace”, a declarat Gabi Mureșan la TV Telekom Sport.

Adus în vară și prezentat ca o lovitură de imagine, Baptista nu a impresionat la CFR Cluj. Fostul jucător de la Real Madrid, Arsenal și Roma, a prins doar trei meciuri în tricoul ardelenilor. Ultima prezență a fost în meciul cu Sepsi, 2-1, din finalul lunii octombrie, când a intrat pe final și a avut o evoluție dezamăgitoare. Și-a reziliat contractul cu formația din Cluj pe 12 martie.

Citește și: 

EXCLUSIV Gazeta a aflat care sunt adevăratele probleme ale lui Țucudean! Mai mult ipohondria îl încurcă pe George!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  21 Martie 2019, 07:05

Muresane, de ce te revolti tocmai acum, dupa ce Baptista este istorie pentru CFR? De ce nu spui un cuvant despre cel care l-a adus si i-a oferit 50.000 euro pe luna? Si de ce nu sufli o vorba despre situatia economica dezastruoasa de la club? Daca nu castigati campionatul va pandeste insolventa!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  21 Martie 2019, 04:44
Postat de martinpen pe 20 Martie 2019, 21:38

Bai Muresane, ce treaba ai tu cu cat primeste Baptista? Nu-ti ajunge salariul pe care il ai? Tu l-ai negociat si ai fost multumit... Ala a negociat mai bine si are mai mult, care e treaba? Poti tu sa alergi de 10 ori mai mult, ala aduce bani cu numele...

Ba tu traduci din maghiara in romana ca nu are logic a ce spui !

martinpen
martinpen  •  20 Martie 2019, 21:38

Bai Muresane, ce treaba ai tu cu cat primeste Baptista? Nu-ti ajunge salariul pe care il ai? Tu l-ai negociat si ai fost multumit... Ala a negociat mai bine si are mai mult, care e treaba? Poti tu sa alergi de 10 ori mai mult, ala aduce bani cu numele...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează