FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Gazeta a aflat care sunt adevăratele probleme ale lui Țucudean! Mai mult ipohondria îl încurcă pe George!

Țucudean, cu 17 goluri, a urcat-o pe CFR pe primul loc și e cel mai bun marcator din Liga 1
Țucudean, cu 17 goluri, a urcat-o pe CFR pe primul loc și e cel mai bun marcator din Liga 1

Articol de , , - Publicat miercuri, 20 martie 2019 10:40

George Țucudean, cel mai bun atacant din campionat, joacă de ceva vreme doar în bucăți din meciuri sau deloc. Convocat inițial pentru partidele cu Suedia și cu Feroe, el ratează naționala și pleacă în Austria pentru analize complete, speriat de trei luni că ar putea avea ceva la inimă

8 decembrie 2018. CFR joacă acasă cu Gaz Metan și Țucudean e înlocuit după prima repriză, o schimbare surprinzătoare, dat fiind faptul că atacantul nu fusese implicat pe teren în vreun duel care să-i fi provocat o accidentare. Explicația de după meci a atras atenția publicului: medicul constatase în vestiar creșterea alarmantă a ritmului cardiac.

Puls anormal și o pauză lungă

Clubul a completat informația asta într-un comunicat: "La pauza partidei, fotbalistul CFR-ului a acuzat o stare de ameţeală şi de deshidratare, iar antrenorul echipei noastre l-a înlocuit. La finalul meciului, George a mers la spital, a făcut unele analize medicale, iar în urma rezultatelor a reieşit că starea sa de sănătate este una bună".

Într-o stare de sănătate bună, golgeterul campionatului a mai jucat de atunci un singur meci întreg, în trei luni și jumătate! A mai apărut, în rest, în bucăți de partide. Uneori câte o repriză, o dată numai două minute, la Iași, unde a și marcat golul decisiv în prelungirile jocului.

Clubul și jucătorul au folosit explicații diverse: o răceală, o posibilă pneumonie, deficit de pregătire fizică, dureri musculare. Și acum o leziune la coapsă, când George a dispărut din lot chiar în ziua meciului cu Viitorul. În aceeași zi a fost șters și de pe lista lui Contra, deși avea șanse mari să prindă un loc de titular printre "tricolori". Ce se petrece cu Țucudean?

Încă un set de analize la Viena!

George a mers la control imediat după partida cu Gaz Metan și i s-a transmis că era sănătos, nu fusese descoperită nicio afecțiune. El a mai făcut investigații ulterior și i s-a repetat diagnosticul: "Nu ai nicio afecțiune a inimii". Era îngrijorat din cauza senzației din pauza meciului cu Mediaș și fiindcă tatăl lui s-a retras din fotbal înainte să împlinească 30 de ani tocmai din pricina unei probleme a inimii.

Sâmbătă după-amiază, Țucudean s-a plâns de dureri musculare și de suspiciunea unei leziuni. I-a transmis conducerii clubului că va pleca în Austria pentru tratament. El are de gând să parcurgă la Viena noi analize complete, inclusiv la inimă, ca să mai verifice o dată dacă nu cumva are ceva. Sperietura din ultima vreme l-a determinat deja să piardă antrenamente și meciuri.

"Suntem stupefiați de faptul că în media au apărut zvonuri potrivit cărora Țucudean ar avea o afecțiune cardiacă! Total fals! Așa cum v-am informat, atacantul a suferit o leziune fibrilară a mușchiului ischiogambier și recuperarea e estimată între trei și cinci săptămâni"
comunicat al CFR Cluj

CFR: "George n-are nimic!"

Clubul susține că atacantul nu suferă din niciun motiv și nu s-a referit nici la gândul care-l bântuie pe atacant, îngrijorat că ar fi bolnav, deși medicii îi dezmint bănuiala asta. ProX a anunțat că Țucudean are avea tahicardie și ar necesita o intervenție pentru înlăturarea unui țesut suplimentar din zona inimii.

Intervenția n-ar fi echivalentă cu o operație, ci ar fi una minim-invazivă. CFR respinge și varianta asta, a unei probleme minore pe care jucătorul s-ar fi grăbit s-o rezolve acum fără să fie urgent. Golgeterul continuă să suspecteze că ar avea ceva anormal și speră să afle un diagnostic în Austria, în perioada următoare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
pain89
pain89  •  20 Martie 2019, 17:04

sanatatea e mai importanta decat un meci la nationala si foarte bine face ca nu risca, are un sezon reusit si sper sa revina sanatos sa dea cat mai multe goluri ca un atacant adevarat

adicn
adicn  •  20 Martie 2019, 15:09
Postat de torque07 pe 20 Martie 2019, 13:42

Si pe mine ma ia cu ameteli pe la sfarsitul reprizelor . Dar eu am 10kg peste cat ar trebui sa am si joc intr.o liga de amatori.

Daca esti cel din poza, sigur n-a numa' 10... :))))

bombon
bombon  •  20 Martie 2019, 14:00

Si pe mine ma ia cu ameteli (de bucurie) cand vad ca Tucudean mai da cate un gol, pe final de meci, si iara ramane Steuia fara titlu si anul asta, desi s-au facut demersuri serioase sa iasa "bine" treburile de data Astra, pardon, asta!... Punem pariu ca Tucudean va reveni repede pe teren si va fi prezent, pentru a primi medalia de campion, in ultimul meci al campionatului, FCSB-CFR 0-2, desi scorul acelui meci nu va mai conta?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează