FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL CAMPIOANĂ

Gabi Paraschiv e în extaz după decizia TAS: "Cred că mă îmbăt pulbere!"

Articol de , - Publicat joi, 19 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 18 mai 2011 21:18

Vestea că Oţelul e oficial campioană l-a adus în culmea extazului pe Gabi Paraschiv

- Ce zici, Gabi, după ce TAS a decis, definitiv şi irevocabil, că partida cu Pandurii nu se va mai juca, iar voi sînteţi oficial campioni?
- Ce să zic altceva decît că sînt cu adevărat fericit?! Sincer, nu cred că mai găsiţi un om mai bucuros ca mine în acest moment! Dacă n-am fi avut ultimul meci, de la Ploieşti, pulbere mă făceam! Oricum, nu e timpul pierdut... :)

- Mai aveţi chef de antrenamente?
- Păi, şi ce să facem acum? Aşteptăm trofeul şi medaliile duminică, apoi rupem uşa.

- Barcelona sau Real Madrid în grupele Ligii Campionilor?
- Numele adversarilor va conta mai puţin, important e să luptăm pentru puncte. O să fie greu, dar nu imposibil.

- Totuşi, nu-ţi doreşti o echipă anume contra căreia să joci?
- Nu! Îl las pe Messi să aleagă dacă vrea să dea ochii cu mine... :) Indiferent cu cine vom da piept, aş vrea să jucăm "acasă" la Piatra-Neamţ. Acolo terenul e un pic denivelat, avem o şansă mai mare să blocăm "monştrii" cu care ne vom lupta.

- Ce-şi mai doreşte un fotbalist de 33 de ani ajuns campion?
- Cum adică? Să fie sănătos, să rămînă în fruntea clasamentului şi să cîştige în continuare trofee! Ştii cum se spune, pofta vine mîncînd. Deja ne gîndim la Supercupă. Să vedem acum cu cine jucăm, cu Steaua sau cu Dinamo. Toată lumea îşi doreşte să bată campioana!

- Tu ce preferi?
- Sincer? Să iau trofeu! O să-mi fie la fel de drag să bat fie Steaua, fie Dinamo.

- Te simţi vedetă acum, te opreşte lumea mai mult pe stradă?
- Aş minţi dacă aş zice că nu. Aproape toţi oamenii mă salută şi mă felicită, vor o poză sau un autograf cu mine... E frumos, ce să zic?!

- Te-au deranjat acuzele rivalilor, cum că aţi cîştigat titlul cu ajutorul arbitrilor?
- Să ştiţi că eu îi înţeleg... Au fost şi decizii în favoarea noastră, recunosc. Dar au fost neintenţionate, greşeli omeneşti! Totuşi, e cam mult să spui că arbitrii ne-au făcut campioni, e chiar penibil!

"Mi-a fost frică de Vaslui pentru că galben-verzii au un lot extrem de puternic. În tur, la acel 0-4, ne-au dat semnalul de alarmă, în retur le-am ţinut piept"
Gabi Paraschiv, mijlocaş Oţelul

"Avem nevoie de achiziţii pentru că urmează multe meciuri, dar nu ştiu cîţi jucători de valoare vor veni pe sume mici la Galaţi!"
Gabi Paraschiv, mijlocaş Oţelul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
brod
brod  •  19 Mai 2011, 14:26

vaaaaiiii! cum de şi-a permis TAS-ul ăla să contrazică o ditamai Gazeta sporturilor, care dădea ca sigură o soluţie exact pe dos decât cea adoptată?! la o asemenea ispravă, cineva ori este demis, ori îşi dă demisia şi se duce să se odihnească printre zvonerii şi răspândacii din cişmigiu. a bon entendeur, salut!

oxigendc
oxigendc  •  19 Mai 2011, 09:19

Felicitari Para! Ai fost nr.1 la Otelul de cand ai venit acum muulti ani! respect si va asteptam cu sampaniile pe faleza Dunarii duminica! Bravo baieti!

mateuts37
mateuts37  •  19 Mai 2011, 06:31

felicitari Otelul!!! petrecere frumoasa, o meritati din plin iar noi suporterii vom veni sa asiguram atmosfera de show acustic si vizual!!! asteptam si Vasluiul pe 2 Moldova la putere!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează