FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Decizia lui Dinamo, criticată vehement: „Amatorismul a distrus clubul! Trebuie făcut ca în cazul lui Andrei Vlad”

Articol de - Publicat duminica, 07 februarie 2021 14:35 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 15:09

Gabi Răduță, fostul șel al Centrului de Copii și Juniori al lui Dinamo, a comentat situația în care se află echipa din „Ștefan cel Mare”.

Acesta este de părere că Dinamo ar trebui condusă de foști jucători mari din istoria clubului și critică decizia de a-l aduce pe portarul Gudmund Kongshavn (30 de ani), care va sosi luni la București, spunând că Ionel Gane ar trebui să mizeze tot pe Mihai Eșanu (22 de ani).

Gabi Răuță: „Amatorismul lor a distrus Dinamo"

Dinamo a terminat jocul de la Craiova cu cinci jucători în teren de la Academie și cu alți cinci pe bancă. Nu a fost nicio diferență între echipa care vrea să ia campionatul și Dinamo, echipă de pe locul 8. Îmi pare rău că nu se dă în continuare încredere tinerilor, acum chiar au început să-i schimbe prin minutul 1. E frustrat pentru copii, dar și pentru mine. 

Frustrarea este și mai mare când nu-l văd antrenor pe Mulțescu, când nu-l văd manager pe Dănciulescu sau când văd că Augustin sau Mihali nu-și primesc salariile de cinci luni și nu îi bagă nimeni în seamă. Mi-aș dori ca acești conducători să citească cine au fost Augustin, Mulțescu, Țălnar sau Mihali și să îi respecte mai mult! Din ce văd eu, nu mai sunt oameni care se confundă cu istoria clubului. E păcat! Și Cornel Dinu ar trebui  ținut lângă echipă și băgat mai mult în seamă.

Eșanu e fantastic, dar vor să mai aducă alt portar, în loc să-l țină titular, ca pe Andrei Vlad. Așa l-am pierdut și pe Muțiu. Amatorismul lor a distrus clubul și din păcate vom mai pierde și alți copii foarte buni. Profesioniștii din club au uitat să le facă contract și vor merge la echipele rivale. Mă doare sufletul  pentru munca noastră și pentru Dinamo”, a spus Răduță pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO Ionuț Chirilă: „Am eu trei oameni, chiar patru, care ar cumpăra Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Încă un transfer la Dinamo! „Câinii” s-ar fi înțeles cu un portar norvegian

Jerry Gane a cedat! Și-a certat public doi jucători: „Mă așteptam la altceva de la ei”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
sdoru
sdoru  •  08 Februarie 2021, 13:02

nenea Raduta se lauda singur!!! Pai in afara de exceptiile Esanu si Ehmann restul tinerilor lui Dinamo sunt petarzi!!!! Ne uitam la Mihaiu care este un subnutrit fotbalistic......iar Moldoveanu...rahitic fotbalistic!! Acesti doi cerati cu fotbalul nu stiu sa se demarce in adancime...nu stiu sa suteze la poarta...nu pot alerga......alaerga de paraca ar trage vagoane cu carbuni dupa ei!!!! ps. Carentele fotbalistice se vad....tinerii lui Dinamo au foist crescuti fotbalistic cu mari lipsuri...lipsa de viziune in joc, nu se stiu demarca....mereu joaca static...plus ca lovesc mingea de parca ar lovi mingi medicinale!!!!

mehighms
mehighms  •  08 Februarie 2021, 08:57
Postat de goggu.mecanicul pe 07 Februarie 2021, 16:39

Bre Raduta, Esanu e un portar ce-i scapa mingea, are sapun pe manusi. Baiatu sufera de lipsa de valoare, la fel cum au si ceilalti juniori. Inafara de Ehmann, niciunu nu are valoare, daca bagam juniori aceasta echipa va retrograda 100% . Intradevar, sunt de acord cu tine doar pentru banca tehnica, Multescu merita sa fie antrenoru echipei, a fost demis mereu cand echipa juca si incepea sa se lege ceva

si Vlad a dat-o de perete la inceput. incet a prins curaj si acum joaca. de ce sa nu i se dea aceasta sansa si lui Esanu?

creeperno290
creeperno290  •  07 Februarie 2021, 22:37

Echipa lui vlad a jucat numai in playoff. Daca noi jucam in playout cu portar neexperimentat, retrogradam 100%

Vezi toate comentariile (13)
Comentează