FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Planul lui Gabi Tamaș după retragere » De ce nu se vede antrenor: „La ce e acum, îmi vine să-i iau pe tineri și să-i «mănânc»!”

Gabi Tamaș +48   FOTO
Gabi Tamaș

Articol de , - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 00:36 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 15:48

Invitat la GSP LIVE, Gabi Tamaș (39 de ani) a vorbit despre ce ar vrea să facă după retragerea din fotbal.

  • Crescut la Tractorul Brașov, Gabi Tamaș a fost legitimat de-a lungul carierei la echipe precum Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra, U Cluj, FC Voluntari și Petrolul

Fundașul central de la Concordia Chiajna (Liga 2) spune că are, în acest moment, două variante: plecarea din România sau să rămână în fotbal, pe un post de conducător. Mai mult, Gabi Tamaș a explicat că nu ar putea să fie antrenor din cauza mentalității tinerilor jucători.

Dezvăluirile lui Gabi Tamaș despre escapada din hotelul naționalei: „Am fost mai mulți la șpriț, dar doar eu și cu Mutu am fost excluși” + povestea neștiută a pumnilor dați și luați în Anglia
GSP LIVE
Dezvăluirile lui Gabi Tamaș despre escapada din hotelul naționalei: „Am fost mai mulți la șpriț, dar doar eu și cu Mutu am fost excluși” + povestea neștiută a pumnilor dați și luați în Anglia

VIDEO Gabi Tamaș dezvăluie de ce nu s-ar face tehnician: „Dacă sunt așa ca jucător, îți dai seama cum aș fi ca antrenor?”

„Am mai multe în cap. Aș avea în cap și să vând tot ce am și să plec în străinătate. Să-mi fac un restaurant și o casă pe malul mării. 

Acum fac cursurile de antrenor și vreau să fac și un curs de management. E bine să le am. Bine, partea de management mi s-ar potrivi foarte bine. Antrenoratul... Când văd ce e acum, îmi vine să-i iau pe tineri și să-i «mănânc»! Dacă noi, pe vremuri, aveam condițiile de acum, ne băteam cu Generația de Aur. Ei au totul acum.

Au și regula U21, care spune că trebuie să joace. Noi nu am avut. Ne-am bătut cu vedetele fotbalului românesc. Trebuia să muncim și alergăm. Nu pot... Îi văd așa... Văd ce delăsători sunt la antrenamente. Dacă sunt așa ca jucător, îți dai seama cum aș fi ca antrenor? 

Aș spune «Du-te, tati! Vine altul». Nu m-aș enerva. Dar i-aș explica «Băi băiatule, vrei? Dacă nu vrei, hai să ne strângem mâna. Îmi încurci și mie timpul, te încurc și eu. Aduc pe altul. Îl aduc pe ăla care are foame». 

Nu aș vrea să fiu președinte. Poate director sportiv...”, a spus Gabi Tamaș la GSP LIVE.

Citește și: 

Elias Charalambous și Mihai Pintilii nu se înțeleg! Dispută în vestiarul FCSB: se ceartă care să conducă

Adrian Mutu, ironie la adresa lui Mihai Stoica: „Înainte și după meci”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  26 Aprilie 2023, 23:45

Respect Tamas!

beefree
beefree  •  26 Aprilie 2023, 18:29

Tamas glumeste. El le are cu bautul, nu cu mancatul.

leu.mr
leu.mr  •  26 Aprilie 2023, 17:29

Are dreptate. Astia tineri umbla toata ziua cu dispozitivele agatate de extremitati si abia asteapta sa vada ce mai e nou pe retelele de *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează