FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Elias Charalambous și Mihai Pintilii nu se înțeleg! Dispută în vestiarul FCSB: se ceartă care să conducă

Elias Charalambous și Mihai Pintilii // FOTO: Imago
Elias Charalambous și Mihai Pintilii // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 25 aprilie 2023 09:13 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 10:00

Elias Charalambous și Mihai Pintilii au ajuns în competiție în loc să colaboreze la FCSB. Cipriotul a încercat să se impună ca un antrenor principal real, ceea ce nu-i convine lui Mihai, după ce el condusese echipa într-o vreme.

Becali l-a adus pe Elias Charalambous doar pentru că regulamentul îl obliga să aibă un tehnician cu licență Pro, apoi datele pe care le-a primit despre cipriot l-au determinat să spună și în public că are încredere să-l desemneze pe el ca antrenor principal real, responsabil de pregătirea echipei.

Laszlo Balint, OUT de la UTA Arad » E înlocuit de Mircea Rednic! Comunicatul oficial
UTA ARAD
Laszlo Balint, OUT de la UTA Arad » E înlocuit de Mircea Rednic! Comunicatul oficial

Elias Charalambous are un as la FCSB

Doar că lui Charalambous nu îi este ușor să beneficieze de un asemenea statut, pentru că și Pintilii râvnește la el. Surse din club povestesc că Mihai se implică des în activitatea echipei, uneori chiar cu idei contrare celor pe care le exprimă cipriotul.

Charalambous are un avantaj în concurența cu românul: el are dreptul să transmită indicații în timpul partidelor, deci are ocazia să influențeze jocul echipei în felul acesta, ceva ce Pintilii nu poate face. Mihai nu e angajat nici măcar ca antrenor secund, întrucât el nu deține nici chiar licența A, obligatorie pentru un asistent.

Elias Charalambous și Mihai Pintilii riscă să fie suspendați amândoi

Becali a insistat în declarațiile publice că e surprins de competența pe care a arătat-o Charalambous și că el e șeful de drept al staff-ului tehnic. El a vorbit serios și a citat informațiile pe care le-a primit de la Mihai Stoica, managerul îi spusese că cipriotul este cu adevărat un antrenor bun.

Gigi nici nu ar fi putut să transmită altceva în public, fiindcă altfel ar fi riscat să provoace suspendarea lui Elias și a lui Pintilii. 

Mihai a mai fost suspendat pentru că se comporta ca un „principal" fără să aibă dreptul. Federația a modificat regulamentul pentru sezonul următor și vor fi suspendați și deținătorii de licențe Pro care le închiriază pentru ca alții să conducă echipele în spatele lor. Charalambous ar fi și el în situația aceasta dacă s-ar demonstra că Pintilii conduce antrenamentele.

VIDEO Cum va arăta FCSB după ce Gigi Becali și-a anunțat retragerea din fotbal

Citește și: 

MM Stoica a IZBUCNIT în studio: „Numai un animal poate face așa ceva! Onea, ești un micuț!”

Gigi Becali i-a cerut deja lui Giovanni să le găsească echipe: „Vinde-i pe toți!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
valy
valy  •  26 Aprilie 2023, 19:27

Pintilii sa urmeze scoala de antrenori pentru Liga 1 si dupa aceea sa deschida gura. Nu ai studiile necesare, stai jos si taci din gura, asa e normal. Nu are bun simt, singur trebuia sa se retraga din functie unde a fost cocotat total aiurea si anormal.

dodo001
dodo001  •  26 Aprilie 2023, 14:44

Antrenor principal e Charalabous, iar Pintili nu are de ce sa se supere, sa mearga la scoala sa invete, sa nu stea sa primeasca functii cand nu are competenta necesara

dodo001
dodo001  •  26 Aprilie 2023, 14:42

Antrenor principal e Charalabous, iar Pintili nu are de ce sa se supere, sa mearga la scoala sa invete, sa nu stea sa primeasca functii cand nu are competenta necesara

Vezi toate comentariile (40)
Comentează