FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali i-a cerut deja lui Giovanni să le găsească echipe: „Vinde-i pe toți!”

Gigi Becali și Giovanni Becali
Gigi Becali și Giovanni Becali

Articol de , , - Publicat marti, 25 aprilie 2023 07:06 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 07:46

Înfrângerea pe care FCSB a suferit-o în Giulești chiar l-a supărat pe Gigi Becali, el a discutat deja cu vărul său Giovanni despre campania de transferări din vara care va veni. Planul este să vândă tot ceea ce poate fi vândut. Gigi a calculat deja și suma pe care își propune s-o obțină, el speră să încaseze 25 de milioane de euro în schimbul tuturor fotbaliștilor pe care i-ar ceda. 

Sigur, ideea e una pe care a exprimat-o la nervi și s-a mai întâmplat ca el să se răzgândească în funcție de situație. Câștigarea campionatului l-ar determina, cu siguranță, să-și modifice strategia și să-și păstreze lotul ca să încerce să se califice în grupele unei cupe europene. 

MM Stoica a făcut anunțul momentului: „Sunt deja discuții cu posibili cumpărători” + „Nu mă văd în club fără Gigi”
FCSB
MM Stoica a făcut anunțul momentului: „Sunt deja discuții cu posibili cumpărători” + „Nu mă văd în club fără Gigi”

Deocamdată e însă în pericol chiar și biletul de Conference League, din moment ce FCSB poate pierde locul al treilea în favoarea Universității Craiova. Poziția a treia nu garantează nici ea participarea în Conference. 

Dacă CFR nu câștigă și Cupa, și campionatul, locul al treilea trebuie să dispute un baraj cu cea mai bună echipă din play-out pentru ultimul bilet european. 

Cum ar putea Becali să obțină 25 de milioane de euro? Există câțiva jucători care ar putea fi vânduți ușor, mai ales dacă Gigi își va ajusta pretențiile și va accepta prețurile reale din piață, va renunța la visul de a da lovitura cu o singură afacere. Darius Olaru ar fi putut fi vândut încă din iarnă, atunci când a fost ofertat din țările arabe. 

Oferta a fost de cinci milioane de euro, o sumă pe care Gigi a refuzat-o. Căpitanul roș-albaștrilor a ajuns la 25 de ani, deci cota lui nu mai poate crește de acum înainte, mai poate doar să scadă. 

Și Ștefan Târnovanu e ușor de vândut 

Mai e bun pentru vândut Octavian Popescu, deși nu ar fi posibil, măcar deocamdată, ca Becali să capete zecile de milioane de euro pe care spera să le ia în schimbul mijlocașului pe care l-a tot lăudat. Popescu a împlinit 20 de ani în decembrie anul trecut și a adunat deja 99 de prezențe în prima ligă și 17 goluri. 

Mai ales vârsta, dar și prestațiile bune fac ca Tavi să fie bine cotat. Tot vârsta e o calitate importantă și pentru portarul Târnovanu, care ar putea și el să fie vândut în vara aceasta. 

Goalkeeperul pe care FCSB l-a adus de la Poli Iași s-a impus ca un titular incontestabil, a reușit să prindă și convocări în echipa națională și a apărat bine în mod constant. Ștefan e înalt de 1,97 metri, ceea ce constituie un argument în plus în favoarea unei cote de piață bune. Înălțimea e o condiție pe care o iau în calcul toate cluburile din campionatele bune. 

Caparco, fostul portar de la ASA Târgu Mureș și de la Poli Iași, a fost considerat unul dintre goalkeeperii italieni foarte talentați câtă vreme a fost junior, făcuse parte din loturile „under”. 

Pentru că a rămas la 1,80 m, Caparco nu a urcat mai sus de Serie B după ce a devenit senior. Târnovanu nu are problema aceasta, așa că un preț în jurul a trei milioane de euro ar fi posibil de obținut pentru el. 

11 milioane de euroa obținut Becali cel mai mult în schimbul unui singur jucător. El a încasat suma aceasta atunci când l-a vândut pe Dennis Man la Parma

Toți granzii din Superliga se pregătesc să vândă 

Becali și-a scos jucătorii la mezat fiindcă l-a supărat eșecul cu Rapid, 0-1, însă nu numai FCSB va vinde jucători în vara acestui an, toate formațiile din fruntea clasamentului sunt pregătite pentru afaceri. 

Liderul Farul îi oferă pe Mazilu și pe Borza, 17 ani fiecare, tinerii cu care Hagi a surprins în sezonul acesta. Chiar dacă are un lot îmbătrânit, și CFR e pe cale să vândă un jucător, pe Andrei Burcă. 

Fundașul central al naționalei a mai fost aproape să schimbe campionatul. De data aceasta e posibil ca el să meargă la Damac, formația din Arabia Saudită pe care o conduce Cosmin Contra. 

Universitatea Craiova îl are pe Markovici ca marfă principală. Atacantul a mai fost ofertat, Steaua Roșie a propus în vara anului trecut un milion de euro în schimbul lui, însă Mihai Rotaru a respins propunerea aceea. 

VIDEO. Cum va arăta FCSB după ce Gigi Becali și-a anunțat retragerea din fotbal: „Pentru jucători nu se schimbă nimic. Va fi MM acolo”

Citește și: 

MM Stoica: „Am fost cu Lupescu, a râs Burleanu de el. Cu Gică Popescu am merge până în pânzele albe”

Consens în studio, după ce i-a pus talpa pe gleznă lui Armaș: „Uite cum s-a poziționat, să nu-i scape!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (63)
steauaefcsb
steauaefcsb  •  26 Aprilie 2023, 10:47
Postat de Reluflory13 pe 26 Aprilie 2023, 03:59

Bai du-te de unde ai venit ca ești frustrat ca Talpan

Alt cap sec! Asta probabil e tot nepot de general care traieste doar din bani publici,sau caine,a carui echipa nu plateste nici apa rece de 20 de ani si care joaca fotbal tot pe spinarea romanilor!

Reluflory13
Reluflory13  •  26 Aprilie 2023, 03:59
Postat de steauaefcsb pe 25 Aprilie 2023, 18:20

Societatea aia "alta"era deja Steaua,cu mult inainte sa fie Becali tepuit si sa faca adunarea generala! Va place sau nu,Csa nu mai avea nimic,decat numele si desenul si atunci,echipa era deja toata a lui Becali,cumparat jucator cu jucator si platite salarii si tot,pentru ca altfel Steaua Bucuresti nu mai exista! Generalii deja luasera si ultimul dolar din conturi,din toate cele 30 mil de dolari care s-au evaporat....cineva trebuia sa vina cu bani sa tina echipa,sa aduca jucatori,sa-i plateaaca! Din moment ce am sustinut echipa,nu ma intereseaza ca e la Csa,la Becali,sau ca apare Badea si spune ca de fapt din 1995 e a lui,sau pe care societatea e! Steaua era in liga 1 in 1995,a continuat in liga 1 si in 2000 si in 2010 si tot asa....alta echipa n-a fost,chiar daca si-a schimbat numele! Si-a mai schimbat numele de 10 ori,tot echipa aia a fost si dupa fiecarw schimbare de nume,emblema,sau ce mai vrei tu! Csa l-a adus pe Becali in Ghencea,nu eu si stai linistit ca n-a furat nimeni nimic,astea sunt povesti. Nu v-ati intrebat niciodata,ba da de ce n-am ajuns eu ma sa fur echipa (daca tot era asa de furat) si sa ma tina aia in Ghencea 15 ani,sa "ma dau eu Steaua",de ce tocmai Becali? In plus,cand ti se fura ceva,recuperezi,nu clonezi! Daca li s-ar fi furat echipa celor de la Csa ,locul in liga 1,coeficientul Uefa,trebuia sa le recupereze,simplu!

Bai du-te de unde ai venit ca ești frustrat ca Talpan

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  25 Aprilie 2023, 20:17
Postat de dodo001 pe 25 Aprilie 2023, 16:18

Exista posibilitatea unei finale Sepsi-UTA. A.venit la Arad un antrenor fainos, Rednic, iar CFR probabil isi va menaja lotul pentru meciul cu Rapid, un meci mult mai important decat cel de cupa.

E posibilă o asemenea finală, și în cazul ăsta locul 4 100% nu prinde Europa.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează