FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

OFICIAL Laszlo Balint, OUT de la UTA Arad » E înlocuit de Mircea Rednic! Comunicatul oficial

Mircea Rednic, foto: GSP
Mircea Rednic, foto: GSP

Articol de , - Publicat marti, 25 aprilie 2023 08:51 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 09:29

UTA Arad a anunțat oficial, marți dimineața, despărțirea de antrenorul Laszlo Balint (44 de ani), precum și numirea lui Mircea Rednic. Echipa se află pe locul 14 în Superligă, cu 18 puncte, la doar un punct de locul de retrogradare directă.

Gigi Becali i-a cerut deja lui Giovanni să le găsească echipe: „Vinde-i pe toți!”
FCSB
Gigi Becali i-a cerut deja lui Giovanni să le găsească echipe: „Vinde-i pe toți!”

Laszlo Balint, out de la UTA Arad 

Arădenii au anunțat că este vorba despre o reziliere amiabilă și au ținut să-i mulțumească lui Laszlo Balint pentru calificarea „Bătrânei Doamne” în semifinalele Cupei României, după o pauză de 57 de ani. Mai jos, comunicatul integral postat de „textiliști”, pe site-ul oficial al clubului. 

În urma unei analize profunde și îndelungate a situației din clasament, conducerea clubului împreună cu staff-ul tehnic au ajuns la un acord comun - chiar dacă nicio parte nu și-a dorit acest lucru, însă am ținut toți cont de binele echipei – ca, începând de astăzi, să se facă o schimbare la nivelul băncii tehnice, printr-o înțelegere amiabilă de reziliere. Le dorim succes în continuare tuturor, mulțumim, Gyuszi Balint, că după 57 de ani jucăm semifinala Cupei României!

- comunicat UTA Arad

Mircea Rednic, înlocuitorul lui Laszlo Balint la UTA Arad 

UTA Arad a mai anunțat că Mircea Rednic (61 de ani) este noul antrenor al echipei. „Puriul” a semnat o înțelegere valabilă până la sfârșitul sezonului viitor cu arădenii. Va fi prezentat în cursul zilei de astăzi. Este prima echipă pe care Rednic o pregătește de la despărțirea de Dinamo, în decembrie 2021. 

Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Mircea Rednic, care va prelua banca tehnică a echipei UTA începând de astăzi, contractul întinzându-se până la sfârșitul sezonului 2023-2024. Îi mulțumim domnului Rednic – fotbalist și antrenor cu rezultate deosebite pe plan național și internațional – că a acceptat această provocare, îi dorim mult succes în realizarea obiectivelor.Mircea Rednic va fi prezentat astăzi!

- comunicat UTA Arad

Laszlo Balint revenise la UTA Arad în noiembrie

Laszlo Balint revenise pe banca „Bătrânei Doamne” în noiembrie 2022, după ce Ilie Poenaru (46 de ani) își dăduse demisia. 

În al doilea mandat la Arad, Laszlo Balint a avut un bilanț de 6 victorii, 6 egaluri și 10 înfrângeri, în toate competițiile. În prima perioadă petrecută la UTA (iulie 2019 - ianuarie 2022), Balint a adunat 36 de victorii, 28 de egaluri și 30 de înfrângeri. Laszlo Balint a promovat-o pe UTA Arad în Liga 1, în vara anului 2020.  

Balint le-a mai pregătit în carieră pe Unirea Târlungeni, Academica Clinceni, ASA Târgu-Mureș, Csikszereda Miercurea Ciuc, Sportul Snagov, Metaloglobus și CS Universitatea Craiova. 

VIDEO. Laszlo Balint și culisele demiterii de la Craiova: „Atunci mi-am dat seama! Nu au avut niciun argument, dar dragoste cu sila nu se poate”

Citește și: 

Moldovan, șocat de arbitrajul lui Feșnic în meciul dintre Rapid și FCSB: „Era sub influenţa fenomenelor paranormale!”

MM Stoica: „Am fost cu Lupescu, a râs Burleanu de el. Cu Gică Popescu am merge până în pânzele albe”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  25 Aprilie 2023, 20:22
Postat de Eliyahu pe 25 Aprilie 2023, 10:31

Dupa telenovela de la Craiova si nebunia de la UTA, Laszlo Balint trebuie sa-si ia concediu o vreme. Prea multa suferinta si balamuc.

Poate sa se lase linistit la fel ca Teja,Badea si alti baieti cititi dar care nu au acel ceva pt fotbal. Ingroasa si el randurile degeaba. Cind nu vezi decit un fotbal chinuit pe care el in vede diferit....

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  25 Aprilie 2023, 16:23
Postat de dacia_berlina pe 25 Aprilie 2023, 09:19

Sunt curios cum se va descurca Rednic; pe la ultimele echipe a avut ghinion; parca vad ca stie el o impresara care are 10-15 africani belgieni, mult mai buni si mai ieftini ..

Cam asta e combinatia ideala))) cum si LB avea un impresar care a capusat clubul mult si bine de ceva ani! Interesant era de aflat traseul banilor))) La Rednic e pe fata )))

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  25 Aprilie 2023, 15:17
Postat de securinamo89 pe 25 Aprilie 2023, 11:55

Antrenor pus cu mana de Dinamo prin metode specifice in vederea barajului alttfel ar fi multa prostie sa-l schimbi pe Balint cu o fosila de antrenor care a esuat peste tot in ultimii ani.

Dacă UTA termină pe 14, joacă baraj cu locul 3 din liga a II-a, care poate fi Dinamo dacă Steaua nu poate promova. Sper să nu joace UTA cu Dinamo la baraj.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează