FOTBAL  »  Superliga  »  POVESTE

Ce l-a șocat pe Gabi Tamaș la Gică Popescu: „Mânca-ți-aș. Ziceam «Bă, ce dracu'?»” + Cum a fost primit la Rapid și la Dinamo de „greii” Lupu și Giani Kiriță

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 09:00 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 10:14

Retras din fotbalul la finalul lunii octombrie, Gabi Tamaș (40 de ani) a povestit două întâmplări amuzante de la începutul carierei sale. 

Fostul fundaș central a vorbit despre primele sale experiențe la echipele din București: perioada petrecută la juniorii Rapidului, la 17 ani, și primele antrenamente la Dinamo, în 2002. 

Andreea Raicu, fosta iubită a lui Cristi Chivu, s-a pozat nemachiată la 46 de ani: „Ce ai făcut de ai îmbătrânit aṣa de tare?”
MONDEN
Andreea Raicu, fosta iubită a lui Cristi Chivu, s-a pozat nemachiată la 46 de ani: „Ce ai făcut de ai îmbătrânit aṣa de tare?”

Gabi Tamaș, povești spectaculoase de la Rapid și Dinamo 

„La Rapid m-am dus cu Tibi Ghioane. Și el îi recunoștea pe jucătorii de acolo. Eu nu prea îi știam. Unde naiba să mă uit la fotbal? Eram drac. Nu știam nici 2-3 nume. Și Tibi zicea «Bă, ești prost? nu îi știi nici pe ăștia?». Zic «De unde să-i știu, mă nebunule?». 

Și țin minte când făceam cantonamente la ProRapid. Și zicea Dănuț Lupu: «F****i brașovenii dracului! Ați veniți să ne alergați!». Noi eram copii și noi alergam mult. Lui Lupu nu aveai cum să-i iei mingea. Nici lui, nici lui Ovdiu Maier. O ascundeau.

Am stat la Rapid și a venit domnul Iordănescu. Și pe cei mai mulți ne-a trimis împrumut la Tractorul Brașov. Am stat un an. Greșeala a fost că domnul Copos nu a plătit grila de formare. Era 5.000 de dolari parcă. Și au plătit-o cei de la Tractorul Brașov. Am vorbit mai târziu cu George Copos și a spus că regretă”, a dezvăluit Gabi Tamaș la „Un Podcast”. 

Gabi Tamaș: „Kiriță mi-a pus talpa pe tibie la primele antrenamente la Dinamo”

 Ulterior, a vorbit despre prima perioadă petrecută la Dinamo. „Eu aveam trei oferte, de la FC Național, de la Universitatea Craiova și de la Dinamo. 

Când mergeam la București am citit că Gică Popescu a semnat cu Dinamo. Și îi zic tatălui «Nu cred că mai are rost, că nu cred mai am șanse să joc». 

Gabriel Tamaș
Gabriel Tamaș
Gabriel Tamaș
Gabriel Tamaș
+44 FOTO

Și ne-am întors. Dar ne-au sunat de la Dinamo și până la urmă am mers la Dinamo. La Gică Popescu te uiți la ca la un idol. Când îl vezi lângă tine... Căpitan la Barcelona. Și avea pătrățelele, mânca-ți-aș... Ziceam «Bă, ce dracu'? Eu m-am născut fără pătrățele».

La unul dintre primele antrenamente l-am driblat pe Kiriță. Și m-am trezit cu o talpă direct pe tibie, să mi se rupă piciorul. Și am zis «Aoleu! Nu e bine. Trebuie să jucăm din prima». Și a jucat Găbiță din prima, ca să nu rămână fără picior. Am încercat și eu, din dorința de afirmare. Și când am primit o talpă pe tibie am zis că e groasă”. 

VIDEO  Gabi Tamaș: „Dobrin, Dumnezeu să-L ierte și ceilalți erau sectanți?! Oricine mai bea un șpriț, am fost eu mai mediatizat”

Citește și:

Retras din fotbal în 2016, dublul campion din Premier League s-a apucat să vândă ceasuri de lux
PREMIER LEAGUE
Retras din fotbal în 2016, dublul campion din Premier League s-a apucat să vândă ceasuri de lux

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează