GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Andreea Raicu, fosta iubită a lui Cristi Chivu, s-a pozat nemachiată la 46 de ani: „Ce ai făcut de ai îmbătrânit aṣa de tare?”

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2023 17:07 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 22:56

Andreea Raicu are 46 de ani și este una dintre cele mai sexy vedete de la noi. Fosta iubită a lui Cristi Chivu a postat pe Instagram imagini în care apare fără strop de machiaj. 

În una dintre cele mai recente fotografii publicate pe contul său de Instagram, Andreea Raicu apare, în pat, în capot de baie și complet nemachiată. 

FOTO. Andreea Raicu, fosta iubită a lui Cristi Chivu, s-a pozat nemachiată la 46 de ani

Andreea Raicu // FOTO: Facebook&Instagram
+32 FOTO

„Nu ies seara în oraș, mănânc ceva ușor și beau ceva cald, fac o baie cu săruri care să mă relaxeze, meditez sau fac exerciții de respirație, nu mai folosesc telefonul cu o oră înainte de culcare, adorm înainte de ora 11, mă gândesc la săptămâna care a trecut și caut cât mai multe motive pentru care sunt recunoscătoare să mă asigur că voi adormi cu o stare foarte bună”, le-a spus Andreea Raicu fanilor din mediul online.

Așa cum era de așteptat, Andreea Raicu a primit comentarii pro și contra din partea internauților. 

  • „Trăiască botoxul”
  • „Ce ai făcut de ai îmbătrânit aṣa de tare?” 
  • „Frumoasă”, 
  • „Vise! Ce fac eu duminică...gătesc, strâng, spăl copiii, calc și-mi planific activitățile pentru săptămână care urmează. Nu este timp pentru gândire prea mult”
  •  „Frumoasă doamnă…ești superbă”

De ce Andreea Raicu nu are copil la 46 de ani

Andreea Raicu e singură. Într-un articol publicat pe site-ul ei, andreearaicu.ro, vedeta s-a confesat fanilor ei și a răspuns la cele mai arzătoare întrebări care i s-au pus mereu: „De ce nu e într-o relație acum?”, „De ce nu are copil?”.

Mulți ani de zile, în multe interviuri, show-uri și emisiuni de televiziune Andreea Raicu a fost chestionată despre viața ei amoroasă. Foarte discretă în declarații, vedeta s-a ferit de cele mai multe ori să vorbească despre viața ei privată. Până acum, când a recunoscut că e singură, a spus și de ce nu are iubit și copil. În vârstă de 46 de ani, Andreea Raicu susține că singură e „cu totul echilibrată, liniștită, împăcată, liberă și mă bucur de cine sunt și de ceea ce trăiesc, cu toate momentele bune sau mai puțin bune inerente in viață”.

„Ce m-ar face să îmi schimb alegerea? Un om care să aducă plus valoare vieții mele, să o facă mai frumoasă decât este deja. ATENȚIE: nu să o facă frumoasă sau să îmi aducă fericirea pe care eu nu mi-o pot da. Un partener, nu un copil pe care trebuie să îl îngrijesc, să îl salvez, să îl fac bine. Mi-a luat mult timp, dar am învățat să nu mă mai pun în pozițiile de salvatoare, terapeută, asistență sau mămică veșnic all accepting, pe care le-am exersat ani la rândul”, a mai explicat vedeta.

Citește și:

Scandalul uriaș în care sunt implicați marele Rivaldo și sora lui Neymar!

Imagini cu casa în valoare de 21 de milioane de euro a lui Ronaldo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
emil1986
emil1986  •  15 Noiembrie 2023, 16:29
Postat de VardyParty pe 15 Noiembrie 2023, 13:42

Bine, o sa te prinzi cand îți va scrie Rabinul de Odessa.

Vai, vai, vai, ce spiritual ...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează