FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

video Ce mesaje a primit Gabi Torje de la suporteri: „Și noi știm înjurături frumoase. Putem să înjurăm 5 minute fără să ne repetăm”

Gabi Torje
Gabi Torje

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2022 11:36 / Actualizat sambata, 12 martie 2022 12:25

Gabi Torje (32 de ani), mijlocașul celor de la Dinamo, a avut un mesaj pentru toți contestatarii săi înaintea meciului cu Rapid.

Torje dezvăluie că nu pune la suflet criticile constante de care are parte de la revenirea la Dinamo, însă îi avertizează pe suporteri că este nevoie de unitate pentru a putea salva Dinamo de la retrogradare, iar reacțiile vehemente ale acestora la adresa unora dintre jucători își pun amprenta negativ în jocul „câinilor”

Nemulțumirile lui Gabi Torje înainte de derby-ul cu Rapid: „Nu am văzut în multe țări așa ceva”
RAPID - DINAMO
Nemulțumirile lui Gabi Torje înainte de derby-ul cu Rapid: „Nu am văzut în multe țări așa ceva”

„Eu, personal, în momentul în care mă critică cineva, mă automotivez. Mă deranjează, însă nu pun la suflet, să mă dărâme. Sunt jucători care sunt afectați când cineva îi blamează, le trimite un mesaj și îi înjură sau amenință. Eu nu pun la suflet, doar mă motivez și încerc să-i ajut pe cei din jurul meu cât de mult pot. 

Trebuie să fim conștienți și toată lumea să gândească la un numitor comun. În momentul în care judeci un jucător, îl înjuri, nu afectează doar jucătorul în sine, afectează și performanțele fotbalistului care ajută clubul în momentul de față. Obiectivul principal al tuturor în momentul acesta este Dinamo București, să salvăm Dinamo. Nu să îl salvăm pe Gabi Torje sau pe Antonio Bordușanu sau pe Ricardo Grigore.

Noi trebuie să fim conștienți că toți trebuie să ajutăm Dinamo. Că suntem suporteri, președinți, antrenori, jucători, omul care se ocupă de gazon, de echipamente, toată lumea trebuie să aibă același obiectiv comun, nu eu, personal, să am obiectiv să joc bine ca să plec la vară undeva”, a declarat Gabi Torje la conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid.

Gabi Torje: „Și noi știm înjurături frumoase. Putem să înjurăm 5 minute fără să ne repetăm, dacă vrem”

Torje și-a continuat discursul la adresa fanilor care îi înjură și îi amenință pe fotbaliști după fiecare rezultat negativ al echipei.

„În 2022, dacă ameninți pe cineva te duci la pușcărie. Noi suntem jucători, până să fim jucători am fost și noi suporteri la anumite echipe. Și noi știm înjurături frumoase. Și noi putem să înjurăm 5 minute fără să ne repetăm, dacă vrem, dar nu cred că asta dă dovadă de prea multă minte. 

Nu e un obiectiv a te înjura cu cineva. Aceleași persoane care acum 6 luni de zile mi-au dat mesaj «Mulțumim frumos că ai venit, Gabi. Ești numărul 1, te iubim» mi-au scris după: «Pleacă, nu ne mai ajuți». În momentul ăla e mai bine să nu răspunzi nici când te felicită, nici când te critică, nu are rost”, a adăugat Torje.

VIDEO Gabriel Torje, înainte de Rapid - Dinamo: „Meciul va rămâne un derby indiferent de situație!”

Citește alte știri despre Rapid - Dinamo:

Dusan Uhrin, înainte de primul meci la Dinamo: „Sunt probleme, am multe de îmbunătățit” » Ce mesaj are pentru fani
DINAMO
Dusan Uhrin, înainte de primul meci la Dinamo: „Sunt probleme, am multe de îmbunătățit” » Ce mesaj are pentru fani
Fanii Rapidului îi iau tare pe Mutu înainte de meciul cu Dinamo: „Acum să te vedem, Adi!”
RAPID - DINAMO
Fanii Rapidului îi iau tare pe Mutu înainte de meciul cu Dinamo: „Acum să te vedem, Adi!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
tororosso
tororosso  •  12 Martie 2022, 17:06

Piticot lat de un cot visează ca „obiectiv să joace bine ca să plece la vară undeva”... undeva unde ? poate la băi de nămol la Techirghiol .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează