FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO

VIDEO Nemulțumirile lui Gabi Torje înainte de derby-ul cu Rapid: „Nu am văzut în multe țări așa ceva”

Gabi Torje
Gabi Torje

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2022 11:08 / Actualizat sambata, 12 martie 2022 12:25

Gabriel Torje, mijlocașul celor de la Dinamo, a prefațat derby-ul pe care echipa sa îl joacă împotriva Rapidului, în prima etapă a play-out-ului.

Torje este nemulțumit de faptul că meciul cu giuleștenii se va juca fără spectatori, din cauza interdicției pe care Rapidul o are, și vede un meci echilibrat între cele două rivale.

„Un derby, chiar dacă e în play-out. Va fi și va rămâne un derby. Ați văzut și atmosfera de la meciul de acum două săptămâni. Din păcate, se joacă fără suporteri. Mi-aș fi dorit ca indiferent unde se joacă să se dispute cu suporteri, mi-aș fi dorit să fie un stadion plin, mai ales că în momentul de față restricțiile au dispărut și ne va aștepta cu siguranță un meci greu. 

Avem nevoie de puncte pentru a reuși să ne salvăm de la retrogradare fără a juca acel baraj. Este destul de greu, avem multe absențe, însă avem un lot care poate face față în orice situație. Dacă la Cluj scoteam un rezultat bun, acum plecam favoriți, venind după rezultate pozitive, însă în derby nicio echipă nu e favorită. 

Va fi un meci de „care pe care”, trebuie să îl jucăm 95 de minute, să fie dăruire maximă și să nu ieșim dezamăgiți de pe teren pentru că am fi putut face mai mult”, a declarat Gabi Torje la conferința de presă. 

Gabi Torje: „Nu am văzut în multe țări să fie gata un stadion și să dureze 6 luni să poți să joci pe el”

Torje a criticat și stadionul pe care se va disputa partida, Rapid alegând să joace la Mioveni pentru că Arena Națională este ocupată de un concert caritabil, iar stadionul Giulești încă nu poate fi folosit.

„Este ciudat, atâta timp cât avem atâtea stadioane în București, avem stadionul celor de la Rapid, care e deja gata. Dacă nu e omologat, de ce au mai lăsat să-l construiască? Nu știu ce să zic, nu am văzut în multe țări să fie gata un stadion și să dureze 6 luni să poți să joci un meci pe el”, a adăugat Torje. 

Citește alte știri din Liga 1:

Vin veștile bune pentru Tavi Popescu. Ce decizie a luat Gigi Becali
FCSB
Vin veștile bune pentru Tavi Popescu. Ce decizie a luat Gigi Becali
Mihai Rotaru a intervenit personal pentru a sancționa un jucător: „A luat o amendă mare, mare. Nu se poate așa ceva!”
CSU CRAIOVA
Mihai Rotaru a intervenit personal pentru a sancționa un jucător: „A luat o amendă mare, mare. Nu se poate așa ceva!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
514091889218839
Mihai Buzea  •  12 Martie 2022, 13:41

PLANGE TORJE,PLANGE!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează