FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vin veștile bune pentru Tavi Popescu. Ce decizie a luat Gigi Becali

Octavian Popescu
Octavian Popescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2022 10:30 / Actualizat sambata, 12 martie 2022 12:04

Tavi Popescu (19 ani) traversează o perioadă foarte bună la FCSB, reușind de la începutul anului să înscrie de trei ori, ultima dată chiar golul victoriei în partida cu FC Voluntari, terminată scor 1-0.

Chiar și așa, în ciuda evoluțiilor solide pe care le are în tricoul roș-albastru, acesta primește un salariu mult mai mic comparativ cu majoritatea colegilor săi. 

„Perla” din curtea lui Gigi Becali are doar 4000 de euro pe lună, mai puțin și față de un fotbalist din Liga 2.

Mutu apelează la o serie de falsuri și inexactități ca să-l critice pe Tavi Popescu
fcsb
Mutu apelează la o serie de falsuri și inexactități ca să-l critice pe Tavi Popescu

Becali bagă mâna în buzunar pentru Tavi Popescu

Forma bună pe care a arătat-o în ultimele partide nu va fi însă trecută cu vederea de patronul Gigi Becali, care s-a hotărât să umble în buzunar și să îi mărească salariul fotbalistului său.

După ce i-a făcut cadou lui Tavi Popescu o mașină, Gigi Becali îi va mai face o surpriză tânărului jucător. Victor Becali a declarat că munca atacantului va fi recompensată financiar de finanțatorul de la FCSB.

Gigi Becali vrea să-i mărească contractul lui Octavian Popescu. Măcar la Gigi, când joacă unul bine îl cheamă el să-i mărească salariul. E bine că respectă munca jucătorului. I-a luat și o mașină cadou. Până la urmă, e investiția lui. Principalul beneficiar al produsului Octavian Popescu este clubul”, a declarat Victor Becali, pentru ProSport.

Popescu are un salariu cu mult mai mic decât au alți jucători, dar el are numai 19 ani. Cu certitudine, Gigi îi va mări salariul. Deocamdată beneficiază și de alte avantaje, are o mașină pe care o folosește și prețul ei nu i-a fost oprit din contract
- Mihai Stoica

7goluri are Tavi Popescu în actualul sezon la FCSB, fiind principalul marcator al lotului

1,9 milioane de euroeste cota de piață a acestuia, potrivit Transfermarkt

VIDEO Play-off, etapa 1 // Match Preview FCSB - Farul

Citește alte știri

Adrian Mutu are un singur sfat pentru Octavian Popescu: „Așa poate să ajungă unul dintre liderii tăcuți”
Rapid
Adrian Mutu are un singur sfat pentru Octavian Popescu: „Așa poate să ajungă unul dintre liderii tăcuți”
Fenomen la 19 ani! Doar 14 puști din Europa de Est sunt peste Tavi Popescu + Îi surclasează pe toți românii din ultimul deceniu
FCSB
Fenomen la 19 ani! Doar 14 puști din Europa de Est sunt peste Tavi Popescu + Îi surclasează pe toți românii din ultimul deceniu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
elgabri
elgabri  •  12 Martie 2022, 16:55

Pompati pompati vedeti sa nu se fasaiasca.

steaualiga1
steaualiga1  •  12 Martie 2022, 16:50
Postat de Gogu Steriade pe 12 Martie 2022, 15:11

"Principalul beneficiar al produsului OP este clubul." Greșit! Poate al buzunarelor voastre lacome! Dar să așteptăm. Dacă il vindeți și pe ăsta ca pe Coman și Tănase, muriți de foame, afaceriștilor!!!

cainele moare de drum lung si prostul ca tine...vai mama ta...

1260234347346768
Ioan Trisi  •  12 Martie 2022, 16:16
Postat de ripensistu pe 12 Martie 2022, 14:41

Tava e doar o gloaba umflata de cioban, daca ajunge la nationala ne putem lua adio de la turneele finale. Oricum reconquista98 a distrus fecesebeaua.

Ai rabdare pana la primul meci al nationalei in care va fi introdus! Vor mai urma niste parlamentari ca e primul sau meci, dar isi vor da seama ce poate!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează