FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV / VIDEO Gabi Torje, „șoferul” preferat al lui Tamaș, la un pas să fie bătut în vestiar: „A început să ne înjure pe mine și pe Ropotan”

Articol de - Publicat sambata, 28 octombrie 2023 09:15 / Actualizat sambata, 28 octombrie 2023 10:07

Gabi Torje a povestit la „Prietenii lui Ovidiu” un episod amuzant din vestiarul lui Dinamo care-l are în prim-plan pe Gabi Tamaș, fundașul de 39 de ani care ieri s-a retras oficial din cariera de fotbalist de performanță

- Cum ești, trăgând linie după atâția ani de fotbal?
- Din ceea ce am făcut în cariera de fotbalist, sunt mulțumit și Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns să joc la nivelul acesta. N-am avut nicio accidentare serioasă și ăsta e un lucru important în cariera unui fotbalist. Acum nu mă mai întorc la ce-a fost. Dacă puteam să fac ceva mai bine, dacă nu puteam, trebuie să trăim ziua de astăzi și să dăm uitării trecutul. Bun sau rău, nu mai putem întoarce nimic.

- Pe final, vreau să-mi spui o poveste amuzantă. 
- Una dintre poveștile care mi-a legat mai mult prietenia cu Gabi Tamaș. Atunci când a venit el în vestiar la Dinamo, ne-a văzut în pantaloni d-ăștia lăsați... A început să ne înjure pe mine și pe Ropotan. "Maaamă, să vezi ce-i bat p-ăștia!", zicea.

- Și s-a ținut de cuvânt?
- După o săptămână, ne-a luat în brațe, ne pupa. "În prima zi am vrut să te bat la ce figuri aveai!", mi-a zis odată. "Ce figuri să am, Gabi? Nu vezi că sunt liniștit??". Și-acum îmi amintește. Tot timpul am avut o relație foarte bună, iar prietenia nu se ține în fiecare zi la telefon. Cu un prieten, dacă te revezi după cinci ani, ai același sentiment.

Cristi Munteanu a povestit un dialog inedit avut cu Gabriel Torje, când mijlocașul abia venise în Ștefan cel Mare.
Gabi Torje a semnat cu Concordia Chiajna. 
Foto: Instagram @torje_gabriel
Gică Hagi și Gabi Torje în 2005
Torje povestește detaliul care l-a surprins la Farul lui Hagi: „E singura echipă din Liga 1 care face asta!” + Cum a pierdut 600.000 de euro
Torje în acel meci de la Urziceni
+20 FOTO

- La episodul cu „Steaua e numai una”, erați beți?
- Eu n-am băut până la 25 de ani nici măcar o bere! Și asta v-o poate confirma cel mai bine Gabi Tamaș, de câte ori am fost șofer pentru el. Sunt alți jucători, fotbaliști, băieți care joacă fotbal din când în când, care beau mult mai mult decât o face Gabi sau alți jucători care nu au apărut în presă. Dar făcând cinci ieșiri și de patru ori apărând în ziar în diferite ipostaze, lumea te cataloghează într-un anumit fel.

- Gabi a suferit din cauza asta?
- Nu l-a afectat și n-o să-l afecteze niciodată. O să-și vadă de viața lui. A trăit așa cum a vrut el. Un băiat foarte bun din toate punctele de vedere și prieten. Poate de multe ori prea bun pentru unii care n-ar fi meritat.

- Dar unde anturajul nu joacă rolul cel mai fericit.
- Sută la sută! Indiferent cine ți-ar spune și încearcă să te învețe, părinții, prietenii, până nu te lovești cu capul de ele, nu te trezești la realitate.

- Deci tu i-ai fost alături mereu. 
- Dar mi-a și plăcut! I-am fost șofer pentru că avea mașini foarte frumoase, eu n-am avut mașini bune atunci. Voiam să-i conduc mașinile și mergeam după el. Mă suna: "Vino să mă iei!". Mă duceam, îl luam și o făceam cu mare plăcere și-o voi face și-acum. Nimic nu s-a schimbat.

Citește și:

Decizia care l-a făcut KO pe Gabriel Torje: „Am pierdut toți banii! 600.000 de euro s-au dus”
PRIETENII LUI OVIDIU
Decizia care l-a făcut KO pe Gabriel Torje: „Am pierdut toți banii! 600.000 de euro s-au dus”
Gabi Torje vorbește pe larg despre episodul „Steaua e numai una!”: „Parcă am omorât pe cineva!” + „Eu nu beam, eram șoferul lui Tamaș”
PRIETENII LUI OVIDIU
Gabi Torje vorbește pe larg despre episodul „Steaua e numai una!”: „Parcă am omorât pe cineva!” + „Eu nu beam, eram șoferul lui Tamaș”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gepeto
gepeto  •  28 Octombrie 2023, 16:06

Pana la 25 de ani nu a vaut o bere. Pana la ce varsta a jucat bine?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează