FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Gabi Torje vorbește pe larg despre episodul „Steaua e numai una!”: „Parcă am omorât pe cineva!” + „Eu nu beam, eram șoferul lui Tamaș”

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 22:55 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 22:55

Gabriel Torje (33 de ani) a povestit la „Prietenii lui Ovidiu” ce s-a întâmplat la episodul celebru din 2008, când a petrecut alături de Cristi Pulhac şi Adrian Ropotan pe melodia „Steaua e numai una” a lui Sorin Copilul de Aur.

- La Dinamo a fost și episodul celebru cu "Steaua e numai una!". 
- A fost o distracție la 20 de ani, când eram tineri. Era o melodie a unui interpret de muzică lăutărească și nu era prima dată când se punea muzica respectivă. Era ziua mea de naștere, pierdusem un meci la Brașov și n-am mai ieșit în oraș să vadă lumea că ieșim și ne distrăm. Am stat acasă, am comandat ceva de mâncare, niște prăjituri... Cine a vrut a băut sirop de struguri, fiecare cu ce a vrut să se înfrupte din casă.

- Și v-a filmat cineva. Erați beți?
- Eu n-am băut până la 25 de ani nici măcar o bere! Și asta v-o poate confirma cel mai bine Gabi Tamaș, de câte ori am fost șofer pentru el. Sunt alți jucători, fotbaliști, băieți care joacă fotbal din când în când, care beau mult mai mult decât o face Gabi sau alți jucători care nu au apărut în presă. Dar făcând cinci ieșiri și de patru ori apărând în ziar în diferite ipostaze, lumea te cataloghează într-un anumit fel.

- Gabi a suferit din cauza asta?
- Nu l-a afectat și n-o să-l afecteze niciodată. O să-și vadă de viața lui. A trăit așa cum a vrut el. Un băiat foarte bun din toate punctele de vedere și prieten. Poate de multe ori prea bun pentru unii care n-ar fi meritat.

Cristi Munteanu a povestit un dialog inedit avut cu Gabriel Torje, când mijlocașul abia venise în Ștefan cel Mare.
Gabi Torje a semnat cu Concordia Chiajna. 
Foto: Instagram @torje_gabriel
Gică Hagi și Gabi Torje în 2005
Torje povestește detaliul care l-a surprins la Farul lui Hagi: „E singura echipă din Liga 1 care face asta!” + Cum a pierdut 600.000 de euro
Torje în acel meci de la Urziceni
+20 FOTO

- Dar unde anturajul nu joacă rolul cel mai fericit.
- Sută la sută! Indiferent cine ți-ar spune și încearcă să te învețe, părinții, prietenii, până nu te lovești cu capul de ele, nu te trezești la realitate.

- Revenind la melodie, a cui a fost ideea?
- Nu mai știu exact, dar cred că Cristi Pulhac era cu laptopul. Nu era cu telefoane cu bluetooth. Aveam boxa cu jack conectată la laptop. Au fost, oricum, mult mai multe melodii. O fată care era în casă cu un prieten de-ai mei, coleg de la echipa națională de juniori, a înregistrat...

Gabi Torje vorbește pe larg despre episodul „Steaua e numai una!”: „Parcă am omorât pe cineva!” + „Eu nu beam, eram șoferul lui Tamaș”

- De ce? Ai aflat?
- Cumva să le arate altora cum știu să se distreze băieții de la Dinamo. Și-a ieșit un scandal foarte mare! Au fost suporterii, care ne-au chemat la ședință, am fost amendați de club, huliți tot timpul pe toate stadioanele de parcă am fi omorât pe cineva.

- A fost un scandal foarte mare, da.
- Suporterii dinamoviști erau îndreptățiți, jucătorii lor cântau despre o altă echipă! Ne-am asumat-o cu toții, ne-am plătit amenzile, polițele... Nici nu conta că ne amendează, dar atmosfera care era atunci... Au trecut 14 ani și tot se discută! A avut un impact foarte mare și nici nu erau rețelele sociale de acum. Dacă aveam atunci TikTok și Instagram, făceam la vizualizări...

Citește și:

Dinamo susține că pierde zeci de mii de euro la fiecare meci jucat acasă, indiferent de stadion! Pentru „decisivul” cu Poli Iași s-au dat extrem de puține bilete
DINAMO - POLI IAȘI
Dinamo susține că pierde zeci de mii de euro la fiecare meci jucat acasă, indiferent de stadion! Pentru „decisivul” cu Poli Iași s-au dat extrem de puține bilete
Gigi Becali crede că dreptatea e de partea lui în războiul cu Steaua: „Palmaresul și numele rămân la noi pe vecie! Dreptatea nu stă într-o hârtie scrisă de un judecător!”
FCSB - STEAUA
Gigi Becali crede că dreptatea e de partea lui în războiul cu Steaua: „Palmaresul și numele rămân la noi pe vecie! Dreptatea nu stă într-o hârtie scrisă de un judecător!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
villito
villito  •  25 Octombrie 2023, 23:27

torje cred ca e intrebat de subiectul asta la orice interviu mai lung de 5 minute...si asta e titlul de prima pagina in seara de champions league

ssLazio
ssLazio  •  25 Octombrie 2023, 23:07

Domnul Torje nu cred ca stie ce inseamna exact ''a plati polite''. Daca stie, ar fi frumos sa ne spuna pe cine si cum s-a razbunat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează