FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - STEAUA

EXCLUSIV Gigi Becali crede că dreptatea e de partea lui în războiul cu Steaua: „Palmaresul și numele rămân la noi pe vecie! Dreptatea nu stă într-o hârtie scrisă de un judecător!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 13:04 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 13:30

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, crede că procesul pentru palmaresul Stelei este unul în favoarea clubului pe care îl patronează. 

Luni, Curtea de Apel București a hotărât că palmaresul Stelei din perioada 1947-1998 îi revine CSA Steaua București, palmaresul dintre 1998 și 2003 nu îi revine nimănui, iar cel din 2003 până în prezent lui FCSB. 

FCSB s-a prăbușit fără numele Steaua » 7 ani de coșmar
FCSB
FCSB s-a prăbușit fără numele Steaua » 7 ani de coșmar

Gigi Becali, patronul de la FCSB, consideră însă că decizia luată de justiție este una dreaptă. În opinia lui, palmaresul este ceva care nu poate fi împărțit și susține în continuare că el deține, de fapt, echipa istorică a Stelei, în ciuda faptului că nu are drepturile asupra numelui și mărcii „Steaua”. 

Gigi Becali, patronul FCSB, crede că procesul privind palmaresul Stelei îl avantajează: „Steaua e la noi”

„Procesul cu palmaresul mi-e folositor mie. Asta e o prostie, că palmaresul nu există să moară. Palmaresul moare când se închide tot, când nu mai există o echipă de fotbal continuatoare. Adică noi. Steaua e la noi, aia e o prostie că nu am voie să mă numesc așa.

Palmaresul și numele Stelei rămân la noi pe vecie, chiar dacă nu ne-a dat voie judecătorul, e o prostie aia. Palmaresul e la ăla care continuă istoria. Noi am continuat-o, noi îl avem pentru totdeauna. La fel și numele. 

Îl avem, chiar dacă nu îți dă voie, ca dovadă că vin milioane de oameni la stadion”, a declarat Gigi Becali, pentru GSP.ro. 

Gigi Becali, patron FCSB: „Dreptatea nu stă într-o hârtie scrisă de un judecător!”

Gigi Becali spune că dreptatea este de partea lui în acest conflict, iar palmaresul îi aparține clubului pe care îl conduce. Latifundiarul din Pipera a invocat argumentul continuității pe linie sportivă. 

„Dreptatea nu stă într-o hârtie scrisă de un judecător. Dreptatea stă în adevăr, iar adevărul e că noi suntem Steaua și am continuat activitatea, noi avem palmaresul. E un singur palmares, nu există să se împartă în 3 palmaresul. 

A fost unul și unul rămâne!”, a mai afirmat Gigi Becali, pentru Gazeta Sporturilor. 

VIDEO. Gigi Becali, despre Tavi Popescu: „Cu Tavi nu poți să câștigi, le pierde pe toate”

Citește și: 

Victor Becali, tranșant după decizia dată de Curtea de Apel: „E aberant! CSA Steaua nici nu are drept de promovare, banii sunt aruncați pe fereastră”

Dumitru Dragomir, reacție după decizia din procesul pentru palmaresul Stelei: „Judecătorii nu se pricep la fotbal. Instanța nu are dreptate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
valuerecord
valuerecord  •  27 Octombrie 2023, 14:57
Postat de lefter_popescu pe 26 Octombrie 2023, 23:40

Amice, asta e cusurul tău...gândești mărunt!

eu gandesc mare,nu ca tine care nu spui nimic de clona fc r ca nu a jucat nicaieri in sezonul 2016-2017. voi aveti 5 ani de existenta.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  26 Octombrie 2023, 23:40
Postat de valuerecord pe 26 Octombrie 2023, 21:08

confunzie,neconfuzie,oficial clona csa nu are niumic pe ultimul sfert de secol. deci prin definitie,Steaua din liga 1 este continuatoarea stelei.

Amice, asta e cusurul tău...gândești mărunt!

valuerecord
valuerecord  •  26 Octombrie 2023, 21:08
Postat de lefter_popescu pe 25 Octombrie 2023, 23:18

Nea Petrescule de unde ai scos-o tata ca perioada 1998-2003 nu aparține nimănui ?. ' mneata nu știi sau ai uitat sau te faci ca ai uitat ca a existat Societatea non-profit Steaua București? Cum de justitia a aflat acest lucru și ' mneata nu ? Vezi ca scrii cu rea credinta și vrei sa dezimformezi. Va aparea Motivarea deciziei ...sa te vedem atunci cum o mai întorci ca la Ploiesti. PS- n-am citit în gsp ,opinia unui ziarist care sa spună clar ca în perioada 1998-2003 a existat Societatea non-profit Steaua București. Inseamna ca va place sa întrețineți o confuzie care va liniștește sufletește.

confunzie,neconfuzie,oficial clona csa nu are niumic pe ultimul sfert de secol. deci prin definitie,Steaua din liga 1 este continuatoarea stelei.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează