FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - STEAUA

EXCLUSIV / VIDEO Victor Becali, tranșant după decizia dată de Curtea de Apel: „E aberant! CSA Steaua nici nu are drept de promovare, banii sunt aruncați pe fereastră”

Victor Becali
Victor Becali

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 11:18 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 11:20

Agentul de jucători Victor Becali (62 de ani), vărul lui Gigi Becali, a vorbit, în direct la GSP Live, despre decizia dată de Curtea de Apel București, conform căreia palmaresul Stelei din perioada 1947-1998 îi revine CSA Steaua București. 

Luni, 23 octombrie, Curtea de Apel București a hotărât că palmaresul Stelei din perioada 1947-1998 îi revine trupei din Ghencea, cel din perioada 1998-2003 lui AFC Steaua, echipă desființată între timp, și din 2003 până în prezent lui FCSB

Dumitru Dragomir, reacție după decizia din procesul pentru palmaresul Stelei: „Judecătorii nu se pricep la fotbal. Instanța nu are dreptate”
FCSB - STEAUA
Dumitru Dragomir, reacție după decizia din procesul pentru palmaresul Stelei: „Judecătorii nu se pricep la fotbal. Instanța nu are dreptate”

Miercuri dimineață, în direct la GSP Live, Victor Becali a precizat că, în opinia lui, „FCSB este continuatoarea Stelei”. De asemenea, impresarul a vorbit și despre prejudiciul pe care CSA Steaua București i-l cere lui Gigi Becali pentru folosirea ilegală a numelui, mărcii și palmaresului Stelei de-a lungul anilor. 

VIDEO. Victor Becali crede că prejudiciul cerut de Steaua lui Gigi Becali este un lucru aberant: „Nici n-au drept de promovare, banii sunt aruncați pe fereastră”

„Eu consider că FCSB e continuatoarea Stelei. Se numește așa pentru că a fost obligată. Când a venit cineva și a băgat bani, iar acum stai puțin, ne trezim că avem nu știu ce drepturi, că am câștigat noi odată Cupa Campionilor și trebuie să luăm bani, 36 de milioane... E aberant.

Nici n-au drept de promovare, banii sunt aruncați pe fereastră”, a declarat Victor Becali, în direct la GSP Live. 

FCSB are dreptul la recurs 

Clubul patronat de Gigi Becali, FCSB, are dreptul să facă apel la Înalta Curte de Casație și Justiție în termen de 30 de zile de la comunicare deciziei. Finanțatorul vicecampioanei a anunțat deja că se va folosi de acest recurs. 

„Mergem la ÎCCJ. Nu se poate diviza palmaresul în patru. Palmaresul este unul și punct. Cine îl are și cine nu îl are. Nu îl divizezi pentru că nu ai cum. Suporterii cer, nu mă interesează pe mine asta.

Eu fac asta pentru suporteri”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Citește și: 

Basarab Panduru nu înțelege de ce jucătorul care a impresionat la CFR Cluj nu mai prinde lotul: „La un moment dat nu putea să lipsească din echipă”

Mihai Stoica anunță schimbări la FCSB pentru meciul cu Petrolul: „Probabil că el va începe titular”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
enigmaticul
enigmaticul  •  25 Octombrie 2023, 17:33

Fariseule, tu vorbești de bani publici?? Cu câte milioane ai jecmănit statul român(adică pe noi, românii), mai ții minte?? Cât tupeu pot avea unii, 20 ani de pârnaie trebuia să faci, nu 2-3 ani. Tot voi, becalii, ați distrus și fotbalul mioritic.

danglumetu
danglumetu  •  25 Octombrie 2023, 14:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

forumeer
forumeer  •  25 Octombrie 2023, 14:25

Super, un fost puscarias, pe care s-au dus pretiosii nostri bani publici, vorbeste despre irosirea banilor publici. Genial. Multumesc, gsp! Parerea lui Dragnea, pe cand?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează