FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Plecat cu scandal de la FCU Craiova, Gabi Enache și-a găsit echipă. Lena a făcut anunțul

Gabriel și Lena Enache // foto: Instagram @ gabrielenache44 +48   FOTO
Gabriel și Lena Enache // foto: Instagram @ gabrielenache44

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2024 12:41 / Actualizat sambata, 03 februarie 2024 12:52

Lena Enache, soția fotbalistului Gabriel Enache (33 de ani), a transmis că partenerul ei și-a găsit echipă și că urmează să semneze în scurt timp. Ea a lăsat de înțeles că este vorba despre o formație din zona Golfului.

Fără club de o jumătate de an, din iulie 2023, Gabriel Enache s-ar pregăti pentru revenirea în circuit. Ultima dată legitimat la FCU Craiova, de care s-a despărțit cu scandal, fundașul dreapta ar urma să facă pasul în zona Golfului, conform spuselor soției.

„Curtat din primele două ligi ale României”, a ales să semneze în Italia!
TRANSFER
„Curtat din primele două ligi ale României”, a ales să semneze în Italia!

Lena, soția lui Gabi Enache, anunță că fotbalistul și-a găsit echipă

„Așteptăm contractul pentru a pleca Gabi. Eu și copii rămânem, ei sunt la școală, dar așteptăm să plece el. Sper că se va concretiza mai repede, e departe și e cald. Nu pot să spun unde”, a afirmat Lena Enache, conform Fanatik.

+44 FOTO

Gabriel Enache are deja 4 experiențe în afara României. În 2018, pentru câteva luni, a jucat la Rubin Kazan, în Rusia. Ulterior, în sezonul 2018/2019, a făcut pasul la Partizan, în Serbia, în 2020 și 2021 fiind legitimat la alte două formații din afara granițelor României, ambele din Kazahstan, Kyzyl-Zhar și Zhetysu.

Gabriel Enache a plecat cu scandal de la FCU Craiova

Pe 30 iunie 2023, Gabriel Enache a devenit liber de contract după 18 luni petrecute la FCU Craiova. În prima jumătate de an, fundașul dreapta nu a putut fi legitimat din cauza unei interdicții la transferuri cu care se confruntau oltenii.

Ulterior, în ultima jumătate de an petrecută la FCU, fotbalistul de bandă a fost trimis la echipa a doua după o discuție cu finanțatorul Adrian Mititelu.

În sezonul în care a fost legitimat la FCU, 2022/2023, Enache a jucat doar 9 meciuri, soldate cu o pasă decisivă.

Gabriel Enache: „Discuțiile cu Adrian Mititelu, ceva SF...”

La GSP Live, după despărțirea de FCU, Enache a susținut că a fost mințit de oameni din club, care i-ar fi spus că interdicția la transferuri nu ar fi existat.

Apoi a prezentat prin ce ar fi trecut la clubul lui Adrian Mititelu:

„Cu două sau trei zile înainte de primul meci, cu Farul, mi s-a blocat gheata în iarbă, pentru că era mare și uscată. Am făcut o mică ruptură la aductor. Am făcut toate eforturile, am fost la doctori, mi-am făcut injecții, mi-a băgat un ac în picior ca să-mi scoată lichidul, mi-a făcut infiltrații.

Am leșinat pe masă de la durere, la spital. M-am trezit cu picioarele în sus. Aproape eram 100%. Eu am plătit totul. Eu. Și acum am facturile în mașină. (...)

Trebuie să-i oferi jucătorului totul pentru a nu avea dureri. Dacă nu ai ce-ți trebuie pentru refacere, nu ai cum să întrebi jucătorul «De ce te doare?». Aveam o tendinită și nu mai puteam călca. Era din cauza terenurilor tari. (...)

Să vorbim despre excluderea din echipă, să vă spun de unde a pornit totul. Am întrebat pe grupul de WhatsApp al echipei care e programul pe toată săptămâna .

Marți seara nu aveam program pentru miercuri. Ceea ce mi se pare... De acolo a început totul. Am întrebat «Bună seara, avem și noi program pentru săptămâna asta?». E exclus să întrebe jucătorul. Mi s-a răspuns că «Mâine îl vei avea afișat». Adică miercuri.

A doua zi, am fost chemat de patronul echipei, și întrebat «De ce trebuie să știi programul echipei? Aaa, te doare tendonul? De mâine mergi la echipa a doua». Au fost mai multe discuții cu Adrian Mititelu. Ceva SF... ”.

Adrian Mititelu: „Enache minte de îngheață apele!”

Patronul lui FCU a negat totul:

„Minte de îngheață apele. Este un mercenar ordinar! Sper să nu mai păcălească un alt club așa cum ne-a păcălit pe noi. Și-a pregătit o strategie pentru a justifica dezinteresul pentru profesia lui. Scopul este să-i păcălească și pe alții. Mai vrea încă 1-2 ani de vacanță”.

Mai multe știri de actualitate:

Luis Phelipe, interviu în presa din Brazilia: „A fost dificil pentru mine” + Obiectivul fixat la FCSB
FCSB
Luis Phelipe, interviu în presa din Brazilia: „A fost dificil pentru mine” + Obiectivul fixat la FCSB
Concluzia unui fost jucător de la Dinamo: „Nu văd dăruire! Mulți nu știu unde au ajuns”
FCU CRAIOVA - DINAMO
Concluzia unui fost jucător de la Dinamo: „Nu văd dăruire! Mulți nu știu unde au ajuns”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
conionic
conionic  •  04 Februarie 2024, 14:46

GSP, vedeți că duduia se numește Leana, nu Lena...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  03 Februarie 2024, 17:26

Ăsta-i tineretul de aur al UE: ea tunată, el tatuat și în limbă! Și poze, poze, poze...

danut.petnaise
danut.petnaise  •  03 Februarie 2024, 16:45

Mare fotbalist!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează