FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prima prezentare oficială a sezonului la Dinamo: „E greu de descris exact sentimentul. Am ajuns la clubul meu de suflet”

Articol de - Publicat luni, 26 iunie 2023 16:56 / Actualizat luni, 26 iunie 2023 17:16

Dinamo a anunțat oficial numirea lui Gabriel Glăvan în funcția de director sportiv al clubului.

„Clubul Dinamo 1948 București, prin intermediul canalelor de comunicare, este încântat să anunțe, în mod oficial, numirea lui Gabriel Glăvan în funcția de director sportiv! Gabi este unul dintre oamenii pe care suporterii dinamoviști îi cunosc de la începutul sezonului, el ajutând clubul Dinamo și din postura neoficială pe tot parcursul competițional din Liga a II-a. Pentru acest lucru, suflarea dinamovistă îi este recunoscătoare și îi mulțumește pe deplin!

Gabriel Glăvan a bifat în cariera de scouter Oțelul Galați, Universitatea Craiova, a format și condus departamentul de scouting al FC Voluntari și UTA Arad, echipe la care a preluat și rolul de analist video și Performance Analyst. 

Gabriel a fost Video și Performance Analyst și la România U21. El este, în prezent, lector în cadrul Licențelor UEFA B, A și PRO din cadrul Școlii Federale de Antrenori, unde predă modulul de analiză și Scouting, el și echipa lui formând inclusiv primul curs dedicat analizei și Scouting-ului din România”, a scris clubul Dinamo pe Facebook.

Primele declarații ale lui Gabriel Glăvan:

Prima prezentare oficială a sezonului la Dinamo: „E greu de descris exact sentimentul. Am ajuns la clubul meu de suflet”
  • „E greu de descris exact sentimentul [la numirea oficială]. Pe o parte, pare a fi un sentiment de confirmare a unei colaborări pe care deja o am de ceva timp cu toți cei care sunt în cadrul clubului. Pe altă parte e sentimentul unui vis devenit realitate. Sunt 20 de ani de când am început acest drum al educației în domeniu. 20 de ani de speranță și încredere că, la un moment dat, voi ajunge în poziția în care sunt azi, la clubul meu de suflet. Probabil, l-am facut extrem de fericit pe Gabi, cel de la 15 ani, care a început acest drum”
  • „Planurile pentru acest sezon sunt de a forma, împreună cu toți colegii mei din club, un ambient de performanță, în care toată lumea să simtă că au un suport real în ceea ce privește departamentul sportiv. Sigur, ne dorim o performanță cât mai bună din punct de vedere competițional, dar cred că este nevoie de ceva timp pentru a funcționa la capacitate maximă”
  • „Cred că succesul în următorul an va putea fi definit de cultura organizațională pe care o vom defini. Îmi doresc dezvoltarea departamentului pe anumite principii, de educație, comunicare, colaborare, respect pentru meserie si susținere. Punctual, îmi doresc dezvoltarea a cinci departamente: scouting, analiză video, analiză de date, dezvoltare jucători și performanță. Probabil departamentul de scouting deja funcționează, în mod neoficial, pentru că asta a fost aria mea de expertiză principală, alături de analiză, dar există nevoia, în cadrul unui club, de a acorda o atenție sporită și altor factori ce țin de dezvoltare”
  • „Știu cât de important este acest club pentru suporteri. Acești oameni au făcut niște eforturi foarte mari pentru echipă, au format o comunitate unică în România. Plecând de la coregrafiile minunate, până la suportul financiar acordat clubului, s-au ridicat la un nivel care obligă partea sportivă să se dezvolte în așa fel încât să oferim niște motive de bucurie pe care le merită. Lucrurile au nevoie de timp, dar, cu pașii corecți, vom ajunge, din nou, acolo unde am mai fost și vom mai fi”

Gabriel Glăvan a adus nume importante în România

Gabriel Glăvan a contribuit la aducerea unor jucători străini care au impresionat în primul eșalon.

Este vorba de atacantul iberic Jefte Betancor, care trecut pe la Voluntari, Farul și CFR Cluj. Apoi, jucătorul de bandă portughez Ricardinho, de la Voluntari, dar și mijlocașul ofensiv Aissa Laidouni, la Voluntari, tunisianul fiind transferat de Union Berlin în ianuarie 2023 de la Ferencvaros pentru suma de 2,6 milioane de euro!

Mai multe detalii despre modul de lucru al lui Gabriel Glăvan

Miercuri, noi emoții » Dinamo a apelat la un avocat cunoscut să-i rezolve problema
DINAMO
Miercuri, noi emoții » Dinamo a apelat la un avocat cunoscut să-i rezolve problema
Burcă oferă ultimele detalii de la discuțiile Dinamo - Ștefan Radu: „Nu e o decizie ușoară pentru el”
DINAMO
Burcă oferă ultimele detalii de la discuțiile Dinamo - Ștefan Radu: „Nu e o decizie ușoară pentru el”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
creeperno534
creeperno534  •  26 Iunie 2023, 22:39

Respect!

elgabri
elgabri  •  26 Iunie 2023, 18:39

Un caine adevarat !!

arnautull
arnautull  •  26 Iunie 2023, 18:15

vezi vere, ajunsesi la dinamo, daca le aveai cu muntele athos si scriai acatiste erai la berceni acum

Vezi toate comentariile (5)
Comentează