FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO

După ce a refuzat-o pe Rapid, Gabriel Moura vrea să intre în istoria lui Dinamo: „Sunt aproape!”

Moura prezentând „motivul” pentru care a semnat cu Dinamo, în vara 2019
Moura prezentând „motivul” pentru care a semnat cu Dinamo, în vara 2019

Articol de , - Publicat joi, 22 februarie 2024 20:12 / Actualizat vineri, 23 februarie 2024 09:15

Gabriel Moura, 35 de ani, a mărturisit azi că dorește să devină străinul cu cele mai multe meciuri jucate pentru Dinamo. Vrea să-l depășească pe legendarul Demollari! Fundașul lateral crede în salvarea de la retrogradare și a mai trimis un mesaj de forță fanilor.

Gabriel Moura este unul dintre preferații suflării dinamoviste. În momentul în care a sosit în „haită”, în vara 2019, declara într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că a fost determinat să facă pasul spre Dinamo de galeria roș-albilor și de acel mesaj arborat, Doar Dinamo București, devenit celebru pe mapamond. „Grozavă păcăleală”, a spus fotbalistul în urmă cu aproape cinci ani.

A plecat după jumătate de an, la Gaz Metan Mediaș, după care s-a întors când sibienii au intrat în colaps. A retrogradat cu Dinamo, dar n-a dat bir cu fugiții. A fost pe lista Rapidului, nu a plecat. A promovat cu formația lui Ovidiu Burcă, iar acum, sub comanda lui Zeljko Kopic, a redevenit un jucător esențial.

Ivan Pesic, prezentat la echipa din România aflată în plină debandadă!
TRANSFER
Ivan Pesic, prezentat la echipa din România aflată în plină debandadă!

Sufletist, cu lipici la fani, brazilianul cu pașaport portughez are mesaje înflăcărate pentru suporteri, care-i ating pe cei ce cred cu tărie că Dinamo se va salva în acest sezon de la retrogradare.

Gabriel Moura a confirmat GSP: „Au fost discuții cu Rapid, dar au căzut”

E clar, vrea să-și încheie cariera în tricoul „câinilor”. Și-a exprimat și țelul, acela de a deveni jucătorul străin cu cele mai multe meciuri la Dinamo! Adică să-l depășească pe legendarul dinamovist Sulejman Demollari!

79de partide a strâns fundașul pentru Dinamo, are 3 assist-uri. Sulejman Demollari este străinul cu cele mai multe jocuri, 100

„Sunt foarte fericit că fanii lui Dinamo vorbesc frumos despre mine. Când avem rezultate bune avem încredere, iar fanii sunt mai fericiți.

Am zis de când am venit: Dinamo e un club foarte mare. Pentru mine o mândrie să port acest tricou. Am venit aici după ce am fost la Gaz Metan, iar după retrogradare am plecat în Portugalia, unde soția avea probleme. În vara 2022, nu se știa dacă jucăm în Liga 2, dacă intrăm în faliment. Au fost discuții cu Rapid, dar au căzut.

Am revenit la Dinamo, am jucat mult și cred că am făcut-o bine. Acum sunt aproape să devin străinul cu cel mai multe meciuri în tricoul lui Dinamo. Ar fi foarte frumos să fac asta. Cine nu ar vrea să intre în istoria lui Dinamo?”, a reacționat azi Gabriel Moura.

Gabriel Moura trage un semnal de alarmă vizavi de meciul cu CFR Cluj

Fotbalistul este pregătit pentru confruntarea din Gruia, de vineri seară, de la ora 20:00, contra formației lui Adrian Mutu. Și nu a rămas impresionat de succesele cu Farul (2-0) și cu Oțelul (3-1).

„Atmosfera e foarte bună. Toată lumea are încredere, dar încă nu am reușit nimic. Am câștigat două meciuri, dar acum avem CFR Cluj în față, pentru care am tot respectul. Sunt de 6 ani aici, iar CFR Cluj a câștigat campionatul de 5 ori.

Din punctul meu de vedere, noi am jucat foarte bine în multe meciuri, dar am pierdut. Acum au venit și rezultatele și suntem pe un drum bun”, a mai declarat Moura.

Mircea Lucescu e o legendă și pentru noi e foarte important să-l avem aici lângă noi. Sper să continuăm cu victoriile. Azi ne-a zis să mergem pe acest drum al victoriilor și că e foarte important ca după aceste victorii să mai reușim încă una.

- Gabriel Moura, fundaș Dinamo

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Dinamo și U Cluj se pregătesc să invadeze casa lui CFR Cluj! Ca atunci când „câinii” au fost ultima oară pe locul 1 în campionat

EXCLUSIV // VIDEO Răspunsul dat de Petrolul polonezilor care au vrut să-l transfere pe liderul „lupilor”: „Acesta ar fi prețul corect”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
creeperno534
creeperno534  •  22 Februarie 2024, 22:44

Burca a declarat ca cel mai talentat jucator antrenat de el e Tira

magic4ever
magic4ever  •  22 Februarie 2024, 22:39

Moura este mult peste Costin, nu stiu de ce a tot insistat Burca cu Costin...

dior
dior  •  22 Februarie 2024, 21:10

Titlu click bait, "a refuzat Rapidul", când ne fapt "au căzut discutiile", adică cel mai probabil, a renunțat Rapidul, la el.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează