FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

EXCLUSIV // VIDEO Răspunsul dat de Petrolul polonezilor care au vrut să-l transfere pe liderul „lupilor”: „Acesta ar fi prețul corect”

Petrolul Ploiești
Petrolul Ploiești

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 13:58 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 15:24

Claudiu Tudor, șeful Petrolului, a dezvăluit pentru GSP că Valentin Țicu a fost pe lista unei echipe din Polonia, zilele trecute, doar că părțile nu au ajuns la un acord financiar. Ploieștenii îl văd pe căpitanul echipei la echipa națională! Seniko Doua și Marian Huja sunt și ei monitorizați pentru transferuri „afară”.

Petrolul luptă în continuare pentru play-off, într-un final încins de sezon regulat. Formația lui Florin Pârvu, 48 de ani, are meci sâmbătă după-amiază, de la ora 14:00, la Arad, cu UTA. Apoi, "lupii" joacă acasă cu Universitatea Craiova, în deplasare cu FCSB și apoi cu Sepsi, pe "Ilie Oană".

Șucu, răspuns acid pentru Becali: „Dacă aș fi paranoic...” + Avertisment ferm: „Îi vom elimina și le vom face plângere penală”
RAPID
Șucu, răspuns acid pentru Becali: „Dacă aș fi paranoic...” + Avertisment ferm: „Îi vom elimina și le vom face plângere penală”

Petrolul a refuzat ofertă din Polonia pentru Valentin Țicu

Chiar dacă oficialii clubului încearcă să nu pună presiune pe jucători pentru calificarea în play-off, fotbaliștii se gândesc doar la top 6. Mai ales că au fost mereu aproape în ultimele luni. De fapt, încep etapa #27 de pe locul 6, ultimul ce duce în play-off. Prahovenii sunt la 4 puncte în spatele locului 5, ocupat de Universitatea Craiova, la un punct în fața lui Hermannstadt, U Cluj și UTA.

De aceea va fi un duel teribil la Arad între echipa lui Mircea Rednic și cea a lui Florin Pârvu.

Petroliștii n-au acceptat să se despartă de unul dintre jucătorii esențiali ai echipei Valentin Țicu, zilele trecute, atunci când a avut ofertă din Ekstraklasa! Fundașul stânga a fost pe lista unei formații din Polonia, dar "găzarii" au considerat inoportună plecarea, acum, a apărătorului de 23 de ani.

Oferte au fost, discuții au fost. Încercăm să ne concentrăm și pe creșterea tinerilor, de aceea i-am adus pe Iustin Răducan, pe Paraschiv, din afara academiei. Îi mai avem pe Boțogan, Dumitrache, Rădulescu, Mario Bratu care vor convinge și în care credem foarte mult
Claudiu Tudor, președinte Petrolul

Claudiu Tudor a spus care este prețul „corect” pentru transfer: „400-500.000 de euro”

„Vali Țicu a avut ofertă din străinătate, dar n-am ajuns la un acord. Vali a fost dorit în Polonia. Prețul lui corect ar fi 400-500.000 de euro.

Și Seniko Doua, și Huja sunt jucători doriți, care atrag, dar vrem să rămânem omogeni, și țintim să ne clasăm cât mai sus, în primele 7-8-9.

Noi n-am fost de acord cu propunerile venite din exterior, nu erau conforme cu realitatea. Pentru prețul corect orice jucător e de vânzare, dar numai pentru prețul corect”, a spus Claudiu Tudor pentru GSP.ro.

20de meciuri și un gol a strâns Țicu în acest sezon de Liga 1 pentru Petrolul

800de mii de euro este cota fundașului conform transfermarkt

Claudiu Tudor ar vrea Israel drept prim adversar la Euro 2024, deși un detaliu îl îngrijorează

Conducătorul „lupilor” este de părere că și Țicu, și alți jucători ai echipei pot intra în calculele pentru prima reprezentativă.

„M-aș bucura acum, depinde de ei. Selecționerul se va uita la Țicu, cu siguranță, ar putea fi acolo, depinde și de jocul lui. Un obiectiv important este acesta, mai ales că urmează Euro, vor să demonstreze cât mai mulți.

Am făcut un program, sper să ajungem și noi ca spectatori la Euro. Mi-aș dori să trecem de grupe. Va fi foarte greu, dar suntem optimiști, le ținem pumnii tricolorilor.

Cred că Israel ar fi accesibil ca adversar, dintre echipele ce vor veni de la ««baraj»», deși, ținând cont de situația politică, mi-este puțin teamă de s-ar putea întâmpla la un meci la Euro... Siguranța oamenilor e mai presus decât orice duel din fotbal”, a mai spus Tudor.

România este în grupă cu Belgia și cu Slovacia, al treilea adversar urmând a se alege după dueluri de baraj între Israel / Islanda / Bosnia / Ucraina. Cine va învinge, va juca împotriva tricolorilor în primul meci al grupei, pe 17 iunie.

Edward Iordănescu ar trebui să continue cât mai mult timp la națională. Mă bucur că a demonstrat și celor ce l-au contestat, acum aceștia fiind mai ponderați în declarații și chiar susținându-l
Cladiu Tudor, președinte Petrolul

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Claudiu Tudor îl susține pe Edward Iordănescu: "Acum, toți sunt mai ponderați în declarații"

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO Viața unui american naturalizat român, „Petrică de la Cluj”: „Este casa departe de acasă. Este o țară sigură și mă simt iubit”

Gabi Tamaș dorit înapoi la Dinamo! Negocieri cu Andrei Nicolescu pentru o poziție-cheie

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează