FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - POLI IAȘI 2-1

video Florin Pîrvu, după 2-1 cu Poli Iași: „Nu avem pauză, mâine jucăm un amical!”

Florin Pîrvu // FOTO: Ionuț Iordache (GSP) +42   FOTO
Florin Pîrvu // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de , - Publicat vineri, 16 februarie 2024 19:38 / Actualizat vineri, 16 februarie 2024 20:28

Florin Pîrvu (48 de ani), antrenorul de la Petrolul Ploiești, a analizat victoria cu Poli Iași, 2-1, obținută grație golului înscris de Albin Berisha în prelungiri, minutul 90+4. 

Petrolul a fost condusă la pauză, după golul lui Rareș Ispas din minutul 30, dar a întors scorul în partea secundă. Mai întâi a lovit Alexandru Musi, minutul 60, apoi Albin Berisha, kosovarul cumpărat cu 200.000 de euro, a înscris în prelungiri golul victoriei.

Crăciunescu a răbufnit în direct: „N-ai ce căuta nici la «Județ»!”
PETROLUL - POLI IAȘI 2-1
Crăciunescu a răbufnit în direct: „N-ai ce căuta nici la «Județ»!”

Concluziile lui Florin Pîrvu după Petrolul - Poli Iași

Golul i-a descătușat pe ploieșteni. Florin Pîrvu a sărbătorit cu brațele în aer reușita lui Berisha, una extrem de importantă în perspectiva luptei pentru locurile de play-off. 

„Am pregătit jocul ca să intrăm bine din primul minut, așa cum am făcut-o în partea a doua, dar cei de la Iași au schimbat modulul de joc și asta ne-a surprins puțin. Nu caut scuze, trebuia să ne adaptăm mai repede.

Una peste alta, eu spun că este o victorie meritată și necesară a noastră, vreau să le dea încredere jucătorilor pentru meciurile care urmează.

Important este că am câștigat. Suntem bucuroși, vom analiza ce am făcut la acest joc, lucrurile bune și pe cele mai puțin bune. Mâine dimineață vom fi deja prezenți la stadion, avem refacere cu cei care au jucat mai mult de 60 de minute. Ceilalți, plus alți 5 băieți din Academie vor juca un meci amical cu Gloria Buzău.

Lucrăm, nu avem pauză. Sper să corectăm ce am făcut mai puțin bine, să menținem ce am făcut bine, iar la meciurile următoare să avem constanță”, a comentat Florin Pîrvu la DigiSport. 

Mă bucur că am luat cele 3 puncte, am intrat montați în a doua repriză. Știam că o să câștigăm, am vorbit între noi în vestiar. Ne bucurăm, iar de mâine o luăm de la capăt.

Golul? A venit mingea la mine, am știut ce trebuie să fac. Prima dată am căutat să văd dacă mă lovește cineva, apoi mi-am făcut mingea pe piciorul drept și am șutat. 

Mereu ne-am gândit la play-off. Încercăm să luăm fiecare meci în parte și să scoatem maximum.

- Alexandru Musi, extremă Petrolul

VIDEO. Bucuria ploieștenilor după Petrolul - Poli Iași 2-1

Tot despre Petrolul - Poli Iași: 

Leo Grozavu a răbufnit la conferință după Petrolul - Poli Iași: „Arbitraj ca pe timpuri la liga a treia”
Petrolul - Poli Iași 2-1
Leo Grozavu a răbufnit la conferință după Petrolul - Poli Iași: „Arbitraj ca pe timpuri la liga a treia”
Papp a comis un fault violent, dar s-a ales doar cu „galben” » Victima s-a încăpățânat să continue, apoi a deschis scorul!
PETROLUL - POLI IAȘI 2-1
Papp a comis un fault violent, dar s-a ales doar cu „galben” » Victima s-a încăpățânat să continue, apoi a deschis scorul!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează