FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - POLI IAȘI 2-1

Papp a comis un fault violent, dar s-a ales doar cu „galben” » Victima s-a încăpățânat să continue, apoi a deschis scorul!

Paul Papp a comis un fault violent în Petrolul - Poli Iași +22   FOTO
Paul Papp a comis un fault violent în Petrolul - Poli Iași

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2024 17:33 / Actualizat vineri, 16 februarie 2024 19:11

Petrolul - Poli Iași 2-1. Paul Papp (34 de ani) l-a călcat violent, cu toată talpa, pe Rareș Ispas (23), dar a scăpat doar cu cartonaș galben din partea „centralului” Horia Mladinovici.

Horia Mladinovici, arbitrul de centru la Petrolul - Poli Iași, a băgat mâna în buzunar pentru prima dată în minutul 21 al meciului. A făcut-o pentru a-i arăta cartonașul galben lui Paul Papp, fundașul dreapta al Petrolului, care fusese autorul unui fault violent.

Papp l-a călcat cu intensitate pe Rareș Ispas, fundașul stânga al Politehnicii. I-a pus talpa adversarului deasupra gleznei, i-a provocat acestuia urlete de durere, dar a scăpat cu cartonaș galben.

+18 FOTO

Paul Papp a comis un fault violent, dar s-a ales doar cu „galben” în Petrolul - Poli Iași

Arbitrul din camera VAR, Sorin Costreie, nu l-a chemat pe „central” să revadă faza, astfel încât acesta să-și reconsidere decizia și să scoată cartonașul de culoare roșie. În camera VAR, asistentul lui Costreie la acest meci este Cătălin Busi.

Patru minute mai târziu, Ispas s-a prăbușit pe gazon, acuzând dureri la locul unde fusese călcat de Papp. Bordeianu a făcut semn spre banca de rezerve, anunțând staff-ul că se impune înlocuirea lui Ispas, dar fundașul stânga s-a încăpățânat să continue.

+18 FOTO

A fost o decizie inspirată, pentru că în minutul 30 Ispas a deschis scorul, fiind lăsat liber, la 2 metri de poartă!

În minutul 37, Ispas a fost înlocuit. N-a mai putut continua, iar înainte să iasă de pe teren i-a arătat piciorul arbitrului Horia Mladinovici, reproșându-i acestuia că a fost blând cu Paul Papp. Locul lui Ispas a fost luat de Katanec. 

Rareș Ispas: „Roșu 100%!”

La finalul meciului, Ispas a comentat faza

„Eu cred că era roșu clar, 100%. Am simțit o durere foarte mare, dar am încercat să continui. Mă bucur că am continuat, am reușit să marchez, dar la fiecare fază când săream la cap simțeam o înțepătură foarte puternică. Așa că am decis să ies, din moment ce nu mai puteam da 100%. 

Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, dar consider că era roșu clar. Nu avem ce să mai discutăm despre acea fază”.

Un arbitru care nu vrea să vadă așa ceva nu are ce să caute nici la „Județ”, nu mai vorbim de Liga 1. Un fault la așa duritate, atât de clar, picior pus deasupra ghetei, îi creează adversarului o mare suferință, iar tu îi dai galben... Tu de ce ești acolo? Trebuie să-ți spună cineva la așa ceva?!

- Ion Crăciunescu, la DigiSport 

Leo Grozavu l-a propus la națională 

Rareș Ispas a jucat în 20 de meciuri de Superligă în acest sezon. A înscris o dată și a oferit 3 pase decisive. Pe 1 decembrie 2023, Leo Grozavu, antrenorul Politehnicii, l-a propus pe Ispas la echipa națională a României: 

„Ar putea face obiectul unei convocări. Nu spun că poate să joace, dar ar putea face obiectul unei convocări. De când a venit la Iași joacă constant bine, are evoluții apreciate, este un băiat foarte serios, care trăiește pentru fotbal”.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Mai multe știri din Superligă:

Charalambous și Pintilii pregătesc debutul lui Nana Antwi la FCSB » Cum l-au convins pe Gigi Becali să decidă ei momentul
SUPERLIGA
Charalambous și Pintilii pregătesc debutul lui Nana Antwi la FCSB » Cum l-au convins pe Gigi Becali să decidă ei momentul
Pleacă de la Sepsi la 5 zile după conflictul cu antrenorul: „Așteptăm semnarea actelor”
SEPSI
Pleacă de la Sepsi la 5 zile după conflictul cu antrenorul: „Așteptăm semnarea actelor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Dobermannul
Dobermannul  •  16 Februarie 2024, 20:11
Postat de id45 pe 16 Februarie 2024, 18:05

Ce înseamnă să ai ”pile” la frf !!! Mladenovici ... o comite ... a câta oară ??? Dar ... ”proștii” care plătesc bilete ... !

*** cum le spui tu sunt din ce in ce mai putini pe stadioane si tocmai din motivul asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mamaya
mamaya  •  16 Februarie 2024, 19:39

Repet. Iașul va primi 11m sau roșu pentru adversari abia după ce va retrograda. Dacă ăla e fotbal de galben, se lasă toți de fotbal.

fibra
fibra  •  16 Februarie 2024, 18:28

Papp face atacuri de rosu cam in fiecare meci. daca Mladinovici s-o fi facut ca nu vede,Costreie e aerian. Asa ca rezultatul va fi probabil influentat de arbitraj. Petrolul trebuia sa fie in zece jucatori din m.37.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează