FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - POLI IAȘI 2-1

VIDEO Leo Grozavu a răbufnit la conferință după Petrolul - Poli Iași: „Arbitraj ca pe timpuri la liga a treia”

Leo Grozavu/ foto Ionuț Iordache (GSP) +42   FOTO
Leo Grozavu/ foto Ionuț Iordache (GSP)

Articol de , , - Publicat vineri, 16 februarie 2024 19:31 / Actualizat vineri, 16 februarie 2024 20:28

Petrolul - Poli Iași 2-1. Leo Grozavu, antrenorul ieșenilor, a comentat înfrângerea echipei lui, venită la ultima fază.

La flash-interviu, Grozavu a refuzat să comenteze decizia arbitrului Horia Mladinovici, care nu l-a eliminat pe Papp după un fault dur la Ispas. Apoi, la conferință, s-a dezlănțuit.

Papp a comis un fault violent, dar s-a ales doar cu „galben” » Victima s-a încăpățânat să continue, apoi a deschis scorul!
PETROLUL - POLI IAȘI 2-1
Papp a comis un fault violent, dar s-a ales doar cu „galben” » Victima s-a încăpățânat să continue, apoi a deschis scorul!

VIDEO. Leo Grozavu: „Papp trebuia eliminat. Arbitraj ca pe timpuri la liga a treia”

„Nu m-a impresionat Petrolul. Toată stima pentru ei, dar nu a fost un joc impresionant. Ai mei au căzut puțin, dar nu știu de ce. Nu m-a impresionat jocul Petrolului. Au scos un fundaș central care trebuia să fie eliminat, nu trebuia să mai joace. 

Au jucat cu mingi la bătaie. Au avut un arbitraj care le-a permis orice, ca pe timpuri la liga a treia. O intrare grosolană a lui Paul Papp, trebuia eliminat!”, a declarat Grozavu, la conferința de presă.

Ce a declarat Leo Grozavu la flash-interviu, după Petrolul - Poli Iași

„Nu știu ce s-a întâmplat, întrebați-l pe Mladinovici! Eu nu pot spune dacă a fost just sau injust. La final e 2-1, felicit echipa gazdă. Nu am nimic de declarat vizavi de arbitraj. Nu pot spune nimic, decât despre jucătorii mei. În repriza a doua s-au întâmplat niște lucruri. Momentele decisive nu au fost tratate bine. 

Vom încerca să le rezolvăm. În prima repriză am făcut ce trebuia, dar pare că șansa nu e cu noi. Am avut o bară pe final, toți erau spectatori. La ei a sărit din bară în plasă, asta e”, a declarat Grozavu, la Orange Sport.

Întrebat despre un posibil conflict cu Cătălin Itu, a declarat: „Îndepărtăm lumea de la fotbal, în România scoatem în evidență doar scandalul. Itu e la Iași, când merită să joace, va juca. 

Eu îi tratez pe toți la fel, mai mult nu e de comentat nimic. Toate meciurile sunt dificile, indiferent de adversar. Contează mult ce facem noi, nu ce fac adversarii”.

Nu aș vrea să comentez arbitrajul, nu știu ce să zic. Să vorbească oamenii care analizează. Eu am pus mâna pe Musi și mi-a dat galben. Toți vor Dinamo, toată lumea dă în Iași. Toți ne cred slabi. Simt asta, e părerea mea.

- Mihai Bordeianu, mijlocaș Poli Iași

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO. Petrolul - Poli Iași » Bucuria ,,lupilor" după golul egalizator al lui Musi

Citește și:

Pleacă de la Sepsi la 5 zile după conflictul cu antrenorul: „Așteptăm semnarea actelor”
SEPSI
Pleacă de la Sepsi la 5 zile după conflictul cu antrenorul: „Așteptăm semnarea actelor”
Give me five! Rapid ajunge la cinci din cinci în 2024 și continuă să viseze la titlu » Cronica din Giulești + clasamentul actualizat din Superligă și notele GSP
Rapid - Hermannstadt 2-0
Give me five! Rapid ajunge la cinci din cinci în 2024 și continuă să viseze la titlu » Cronica din Giulești + clasamentul actualizat din Superligă și notele GSP

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Dobermannul
Dobermannul  •  16 Februarie 2024, 21:35
Postat de Str82HeIL pe 16 Februarie 2024, 21:16

Bai *** .. ați indepartat deja lumea de la fotbal in Romania

Ce fotbal? Asta-i fotbal? E teatru nu fotbal.

Str82HeIL
Str82HeIL  •  16 Februarie 2024, 21:16

Bai *** .. ați indepartat deja lumea de la fotbal in Romania

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bogat
bogat  •  16 Februarie 2024, 21:01
Postat de Dobermannul pe 16 Februarie 2024, 20:08

Ce conteaza Poli daca trebuie salvata de retrogradare Dinamo.

S-ar putea sa te surprinda, dar mai mai degraba se doreste salvarea lui FC Botosani care e rival regional pentru Iasi si cu patron avansat recent in conducerea PNL Botosani si care vrea sa devina europarlamentar. O evitare a retrogradarii ar da foarte bine si ar aduce multe voturi. Dinamo a pierdut o poala de meciuri pe erori de arbitraj, ar trebui sa fie printre primii care se plang de arbitri si sa suspecteze pe buna dreptate ca echipele municipale si sustinute politic fac jocuri sa ramana ele in prima liga. Dar la noi e regula ca hotul striga primul hotii.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează