FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Obiceiul incredibil al lui Sabin Ilie: „Pot spune acum, că a trecut atât timp...!”

Sabin Ilie, în 2001
Sabin Ilie, în 2001

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 11:07 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 11:58

Întrebat la GSP Live care a fost cel mai dificil jucător pe care l-a antrenat, Gabriel Stan (69 de ani) l-a numit pe Sabin Ilie (46).

Gabriel Stan, fost antrenor la echipe precum FC Brașov, Astra și UTA, a fost invitatul emisiunii GSP Live în această dimineață. „Gabello” a fost întrebat de moderatorul Costin Ștucan despre cel mai dificil jucător pe care l-a avut sub comanda sa, iar Stan l-a numit, fără ezitare, pe Sabin Ilie, fost atacant la FC Brașov, Steaua, Fenerbahce și Rapid, printre altele.

Gabriel Stan, despre Sabin Ilie: „Am zis că ajunge fotbalist”

„Nu o să vă vină să credeți. E vorba de Sabin Ilie, la FC Brașov. Când am venit eu de la Metrom, pe Sabin Ilie și Mitu îi dăduseră la ICIM, în Divizia B. Eu îl văzusem pe Sabin jucând în câteva meciuri ale tineretului și am zis că ajunge fotbalist. 

L-am rugat pe Mișu Ivăncescu, conducătorul clubului: «Du-te la ICIM, adu-i înapoi pe Sabin Ilie și pe Mitu, le dăm ce jucători vor ei dintre cei care nu joacă». Au fost băieți de treabă și au fost de acord. Așa l-am luat înapoi pe Sabin, avea 19 ani”, a relatat Gabriel Stan.

„Sabin Ilie era un copil imatur”

„L-am băgat să joace, ușor-ușor. Știți ce făcea? Pot spune acum, că a trecut atât timp... Făcea numai prostii, și la antrenamente. Era un copil imatur. Îl luam în vestiar, să nu vadă lumea, și îi trăgeam... Nu mai ieșea la antrenament, se urca în tren și pleca la Craiova, se ducea la taică-su să plângă. Îl lua ta-su, îl bătea și el. Îl urca în tren, dimineața era înapoi la Brașov, la ora 11:00 la antrenament! Am pățit treaba asta de vreo 3 ori cu el.

Îmi strica antrenamentul la un moment dat. Se hârjonea cu Mitu, nu făcea ce trebuie. Lucram la finalizare, dar dădea numai aiurea. Tot vorbeam cu el, îi explicam că trebuie să lucreze dacă vrea să ajungă fotbalist. Îi intra pe o ureche, ieșea pe alta”, a adăugat Stan. 

Ulterior, acesta a povestit un moment în care Sabin Ilie, în prezent team manager la Academica Clinceni, și-a dovedit măiestria:

„La un moment dat, stăteam rău în clasament. Jucam la Baia Mare, cine pierdea, retrograda. Iar eu îl bag titular pe Sabin Ilie. Gol din foarfecă, 1-1, cu punctul ăla ne-am salvat!”

Mai multe știri despre GSP Live: 

Episodul violent neştiut cu recalcitrantul Ionel Ganea: „I-a tras niște pumni... Nu ne-am băgat, ar fi trebuit să-l dăm afară!”

Un jucător de națională, transferat pe două cisterne de combustibil: „Nu mai aveau cu ce să se încălzească”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close