FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Poveste uluitoare la GSP Live » Un jucător de națională, transferat pe două cisterne de combustibil: „Nu mai aveau cu ce să se încălzească”

Florentin Dumitru / Sursă foto: Arhivă GSP
Florentin Dumitru / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 decembrie 2021 16:02 / Actualizat miercuri, 15 decembrie 2021 19:36

Gabriel Stan (69 de ani), fost antrenor la echipe precum FC Brașov, Astra și UTA, a povestit la GSP Live cum l-a transferat pe fostul fundaș dreapta Florentin Dumitru (44) la Astra.

În 1998, Florentin Dumitru trecea de la Sportul Studențesc la Astra Ploiești. Antrenorul de la acea vreme al Astrei, Gabriel Stan, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, emisiune în cadrul căreia a dezvăluit că a dat undă verde transferului.

Florentin Dumitru, transferat de Astra pentru două cisterne de combustibil 

Mutarea a fost una inedită, realizată în schimbul a două cisterne de combustibil! 

„Pe Florentin Dumitru l-am luat de la Sportul pe două cisterne de combustibil. Așa e (râde). Domnul Manea, care era președintele clubului atunci, îmi spune: «Îl vrei la echipă?» Eu îl știam pe Florentin, cum să nu-l vreau? 

Am auzit ulterior că l-au adus pe două cisterne. Săracii nu mai aveau cu ce să se încălzească la stadion, începuse perioada rea pentru ei”, a povestit Gabriel Stan în dialogul cu moderatorul Costin Ștucan.

Dumitru a rămas la Astra vreme de doi ani, înainte de a fi transferat de Steaua. Ulterior, a cucerit trei titluri de campion alături de Steaua/FCSB.

Florentin Dumitru, „Micul Beckham”

Poreclit „Micul Beckham”, Florentin Dumitru a fost mult timp idolul tribunelor din Ghencea. Mijlocașul a evoluat de 23 de ori în cupele europene şi de 17 ori în echipa naţională.

Fotbalistul roș-albaștrilor din urmă cu un deceniu și jumătate fusese poreclit „Micul Beckham”, pentru centrările perfecte de pe flancul drept.

Florentin Dumitru și-a încheiat cariera în 2012, în tricoul Petrolului Ploiești, după 301 meciuri jucate la nivel de primă divizie. „Am avut o carieră frumoasă, cu bune, cu rele, dar am făcut ceea ce mi-am dorit. Am jucat atâţia ani şi pentru că am avut o viaţă extrasportivă fără excese”, spunea el în momentul retragerii, intervievat de Gazeta Sporturilor.

Citește mai multe dezvăluiri tari de la GSP Live: 

Telenovelă în Turcia cu fostul fotbalist al Stelei: s-a întors în brațele iubitei din România și și-a lăsat baltă echipa! » „Bașkanii au blocat aeroportul. A fugit cu un taxi”

L-a alergat să-l bată pe Adrian Ilie: „Îi dădea numai printre picioare și s-a enervat că-l lua la mișto”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
energydrik
energydrik  •  15 Decembrie 2021, 19:26

Playmaker, poate pe playstation... si, daca asta a fost idolul tribunelor inseamna ca Lacatus a fost portar la bilete. La orice atingerea cadea jos, il batea vantul! In campionat, noroc cu arbitrii, obtinea faulturi pe banda rulanta, dar, in cupele europene era dezastru. Oricum, un fotbalist slab rau, drept dovada sta faptul ca e printre putinii din generatia aia, care nu a prins contract in afara tarii... idolul tribunelor si playmaker ... Florentin Dumitru, am ras cu pofta :)))

rooster.adevar.at
rooster.adevar.at  •  15 Decembrie 2021, 18:05

Uluitor este cum trebuie sa treceti voi in orice titlu sau articol numele lui ciobandante. El va cere asta sau scrieti voi ca altfel nu stiti?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează