FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Asta e ultima! Gabi Tamaș, șef de club în Liga 1: „Vreau să fie noul președinte executiv al echipei”

FC Voluntari va evolua și sezonul următor în Liga 1, dar fundașul central Gabriel Tamaș (37 de ani) nu știe dacă va continua. +4   FOTO
FC Voluntari va evolua și sezonul următor în Liga 1, dar fundașul central Gabriel Tamaș (37 de ani) nu știe dacă va continua.

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 22:53 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 23:15

Florentin Pandele, primarul din Voluntari, i-a propus lui Gabriel Tamaș (37 de ani) funcția de președinte executiv la gruparea locală, care tocmai și-a asigurat un loc în ediția următoare de Liga 1.

„Vă spun acum în premieră, Când am auzit că-l aducem pe Gabi Tamaș, vă dau cuvântul meu de onoare că m-am speriat. Nu le-am spus colegilor. Aveam o imagine deformată despre Gabi Tamaș, prin ceea ce s-a dat despre el, anumite întâmplări nefaste. În aceste luni, de când este la FC Voluntari, am descoperit un om deosebit. O spun acum, după ce ne-am salvat de la retrogradare.

În urmă cu două sau trei săptămâni am avut o discuție cu el și i-am spus așa: «Voi ruga Consiliul de Administrație să analizeze din punct de vedere legal dacă se poate să îți facă o propunere ca să rămâi în conducerea FC Voluntari». 

Voi propune ca Ioan Andone să devină președinte al Consililui Consultativ, adică responsabil peste tot ce înseamnă sport în Voluntari. Voi ruga să accepte să ocupe funcția supremă în ceea ce privește sportul în orașul nostru. Pe Tamaș îl voi ruga să fie președinte executiv la FC Voluntari, dacă va accepta și Consiliul”, a spus Pandele, în emisiunea „Digi Sport Special”. 

Gabi Tamaș: „Am terminat! Acum urmează petrecerea, nu?”

La finalul primei manșe cu Dunărea Călărași, câștigată de Voluntari cu 2-1, Gabriel Tamaș își anunțase retragerea din fotbal. Discursul nu a fost la fel de drastic și astăzi, după salvarea matematică de la retrogradare. 

„Să fim serioși. Când am venit, era o situație dificilă. Auzeam și eu ce se vorbea, toată lumea ne dădea retrogradați. Am pus osul la muncă și am rămas în Liga 1. 

Asta e problema mea (n.r. dacă va rămâne la Voluntari), o voi discuta cu clubul. Mă bucur foarte mult că oamenii de aici mă susțin și sunt alături de mine. Nu știu ce vreau, acum am terminat cu bine, stresul și emoțiile s-au dus. Vom discuta zilele următoare. Nu am bonus de salvare. Bineînțeles, acum petrecere, nu? S-a terminat, am luat vacanță!”, a spus Tamaș, la Telekom Sport. 

Nu vreau să discut de națională. Este păcat că nu mai aducem puncte, mai ales că pierdem în fața unor echipe slab cotate. Nu am cuvinte, nu știu ce să spun. Mă simt rău, prost, vă dați seama, sunt naționalist, sunt alături de naționaă. Suferă și suporterii.
- Gabriel Tamaș

VIDEO Anghel Iordănescu, prima reacție după ce FC Voluntari s-a salvat de la retrogradare: „Sunt fericit!

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV A picat transferul-surpriză pus la cale de Becali! » „Când l-am auzit, i-am zis: «Du-te, mă, de aici!»”

Rotaru visează la repatrierea lui Mitriță, dar se lovește de o mare problemă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
992062307482219
Constantin Dima  •  04 Iunie 2021, 15:09
Postat de Geani Muraru pe 04 Iunie 2021, 08:54

*** care dupa ce se lasa de fotbal v-a dormi prin scari de bloc

Esti asa de mare cunoscator si de o moralitate ireprosabila ca poti judeca pe oricine fara mustrari de constiinta. Cred ca ar trebui inainte de ajudeca pe cineva sa mai stai o clip sa gandesti inainte de a da verdicte.In rest iti doresc tot binele din lume

dodo001
dodo001  •  04 Iunie 2021, 12:33

Eu prefer unul care bea noaptea, iar ziua știe sa facă un lucru bine făcut. Cum avem noi la Bistrița o vorba , cine e de rugă e și de fugă. Sau cine e de petrecere, e și de muncă.

cirus11
cirus11  •  04 Iunie 2021, 12:27
Postat de bjk86 pe 04 Iunie 2021, 08:14

El nu stie ca din betie te mai trezesti dar din prostie, niciodata :)) Probabil vrea sa-i vada doar fata idolului sau, jiji oierul, omul cu "facultate" omul cu cartea la cap, ca deh, a scris cateva carti, nu e un oarecare :))

In cazul lui Tamas asta cu trezitul mai rar. Oricum, ce este stiut este ca dependenta de alcool iti marcheaza toata viata. Foarte greu poti s-o infrangi dar tentatia nu dispare niciodata. Trebuie sa te abtii complet de la orice picatura ... crezi ca Tamas e in punctul asta?? Nu e o chestie de alegere, este evident dependenta la el.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează