FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Torje îi înfruntă pe fanii din DDB care înjură jucătorii: „Ce vrei să-mi faci de 50 de euro, să mă tai?”

Fanii lui Dinamo, la 0-6 cu FCSB // foto: Imago Images
Fanii lui Dinamo, la 0-6 cu FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2022 18:52 / Actualizat marti, 29 martie 2022 20:41

Gabriel Torje (32 de ani), mijlocaș la Dinamo, condamnă comportamentul unora dintre suporterii-acționari ai echipei.

În ultimii ani, Dinamo a supraviețuit în mare parte datorită implicării suporterilor, care au contribuit financiar prin intermediul programului DDB.

Gabriel Torje salută implicarea acestora, dar se declară deranjat de comportamentul celor care aleg să-i jignească pe jucători și conducători, justificând că implicarea lor la nivel financiar le-ar acorda acest drept.

Torje se plânge de „cârtițele” din vestiarul lui Dinamo: „Când vin ședințele, nici nu mai vorbesc!”
DINAMO
Torje se plânge de „cârtițele” din vestiarul lui Dinamo: „Când vin ședințele, nici nu mai vorbesc!”

Gabriel Torje: „Ce vrei să-mi faci de 50 de euro, să mă tai?”

„Suporterii ne-au ajutat enorm de mult, din toate punctele de vedere. Suporterii au făcut tot timpul presiune. Foarte mulți suporteri au ajutat clubul. M-au ajutat și pe mine, prin prisma faptului că m-au primit înapoi la Dinamo, m-au acceptat.

Sunt unii suporteri care dau 50 de euro, dar ți-ai fi dorit toată viața ta ca ei să nu fi dat nici măcar un cent... Am auzit la un meci, în tribună, niște oameni care-i înjurau atât de urât pe cei din conducere și pe jucători... argumentul lor era: «dă-mi banii, am dat 50 de euro». Păi, de 50 de euro ce vrei să-mi faci, să mă tai?

I-am înțeles, au ajuns și ei la limita răbdării. Îi înțeleg foarte bine”, a spus Torje la Playsport Live. 

Gabriel Torje: „Dacă joc prost, să nu creadă cineva că merg acasă bucuros”

Pe deasupra, Torje a subliniat că înfrângerile lui Dinamo îi afectează pe jucători la fel de tare precum pe suporteri:

„Poate sunt unii jucători care joacă prost, își dau seama și ei. Dacă eu joc prost, să nu creadă cineva că mă duc acasă bucuros, că mă bucur că ne-au bătut ăia. Nu, din contră! 

Știu că și ei au meciul lor. Meciul nostru e pe teren, al lor începe a doua zi, când merg la muncă și fac mișto de ei colegii care țin cu altă echipă. Dar și la noi.. pierzi un meci, iar timp de o săptămână este atmosferă de înmormântare”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Atac întărit la Dinamo » Uhrin jr. are o soluție în plus, iar Mureșan exultă: „Veți vedea atunci o altă față a echipei”

Paradoxul Koljic! Ultimul în ierarhia InStat la Craiova » Cât a ajuns să valoreze pe transfermarkt

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
zizu
zizu  •  30 Martie 2022, 12:21

Poate întradevăr ,ptr torje &comp. ăștia sunt bani de semințe,dar ptr unii din cei care au dat acei bani,sunt,erau o treime din venitul lor lunar! Asta e diferența! Asta și faptul că unii funcționari publici,când le spui că sunt plătiți din banii tăi să șifacă datria,îți spun cum că acea contribuție a ta e 0,000001 la sută din salariul lor! Contează cuantumul sau contează că iei tu salariu,din contribuția altuia?

balotelli
balotelli  •  30 Martie 2022, 03:21

"Știu că și ei au meciul lor. Meciul nostru e pe teren, al lor începe a doua zi, când merg la muncă și fac mișto de ei colegii care țin cu altă echipă" . De fapt, meciul lor e pe Gsp, în secțiunea de comentarii, unde "mișto-ul" e asigurat de userii care nu mai au somn până n-o văd pe Dinamo la matineu. Nu mai e ca pe vremuri, când se vorbea la muncă despre fotbal. Așa cum nici în ziarele de sport nu se mai prea scrie despre fotbal, decât în măsura în care se pot face asocieri cu diverse pițipoance, mahalagioaice, foști pușcăriași sau analiști care se plimbă în prosop pe holurile hotelurilor.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  30 Martie 2022, 02:30

Noroc de comisii!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează