FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Atac întărit la Dinamo » Uhrin jr. are o soluție în plus, iar Mureșan exultă: „Veți vedea atunci o altă față a echipei”

Articol de - Publicat marti, 29 martie 2022 12:20 / Actualizat marti, 29 martie 2022 12:42

Desire Azankpo, internaționalul din Benin al lui Dinamo, este refăcut fizic și va constitui o soluție în plus în atac.

Mulți dinamoviști, probabil, au și uitat că mai era în lotul lui Dinamo. Spre deosebire de Nikolaos Kainourgios al cărui salariu merge în continuare, deși vine când vrea, când poate, la pregătiri, întrucât el nu este în calculele formației, atacantul Desire Azankpo este în plin proces de recuperare după probleme la spate ce-au debutat după primele minute jucate în alb-roșu. O repriză.

După săptămâni întregi de negocieri, la începutul lui 2022, Dinamo l-a convins pe internaționalul din Benin să semneze până în vară cu bucureștenii, el fiind împrumutat de la Dunkerque, atunci „lanterna roșie” în Ligue 2, acum în luptă directă pentru evitarea retrogradării. 

Ovidiu Hațegan e decis să se retragă din arbitraj, după infarct » 3 momente marcante din viața „centralului”
ARBITRAJ
Ovidiu Hațegan e decis să se retragă din arbitraj, după infarct » 3 momente marcante din viața „centralului”

Dinamo, probleme mari în atac

Dar până la a ajunge să plătească, sau nu, 50.000 de euro pentru a-l transfera definitiv în vară, „câinii” nu s-au folosit de serviciile vârfului decât o repriză în meciul cu FC Botoșani (0-4). Apoi, Desire a acuzat probleme la spate, a plecat la tratament în Franța, s-a întors mai târziu cu două săptămâni decât așa cum promisese, dar acum sunt șanse să arate ce poate pe teren. 

Treptat, mai ales că Dusan Uhrin suferă o criză de efectiv. Atacul nu este doar bont, dar nici nu are material. Irobiso a fost singurul atacant valid la amicalul cu Zimbru. Morar, Ivanovski și Azankpo au absentat, accidentați. Azankpo ar fi o surpriză, fiindcă existau voci în cadrul clubului care spuneau că nu va mai juca în această primăvară. 

Însă, africanul vrea să impresioneze. „Desire a avut probleme la sciatică. Își revine. Se antrenează bine la Săftica, trebuie să se pună la punct și cu pregătirea fizică. La următoarea etapă, cu Chindia, ar putea fi în lot, chiar să joace cu Craiova, apoi.

Este o soluție în plus. Pentru Dinamo va fi mult mai bine când va avea lotul valid. Veți vedea atunci altă față a lui Dinamo!”, a declarat Iuliu Mureșan, administratorul special, pentru Gazeta Sporturilor.

14 meciuria bifat Azankpo în naționala Beninului, zero goluri. În 2021 a adunat 6 partide

Iuliu Mureșan: „Atenția maximă se duce pe baraj”

Când vor reveni jucătorii accidentați, Dinamo va deveni o echipă solidă. Acum ne concentrăm pe ceea ce a mai rămas de jucat din play-out, vrem să câștigăm fiecare partidă, dar atenția maximă se duce pe baraj, asta e realitatea!

Jucătorii care s-au accidentat și au stat multă vreme departe de gazon au început să-și revină. Dar, acum, e important să intre treptat, fără să-i forțăm, să nu existe riscul de a se accidenta iar. Obiectivul poate, trebuie, să fie îndeplinit

-Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

8 meciuri oficialeîn Liga 1 a ratat Azankpo, de la singurele 45 de minute bifate în tricoul roș-albilor

1 golîn 17 meciuri a marcat africanul pentru Dunkerque în Ligue 2, în actuala ediție

Citește și:

Paradoxul Koljic! Ultimul în ierarhia InStat la Craiova » Cât a ajuns să valoreze pe transfermarkt

FCSB. Garanțiile lui Becali » Gigi e tentat să continue în fotbal, după ce și-a actualizat calculele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
creeperno115
creeperno115  •  29 Martie 2022, 22:45

Akpala 2

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  29 Martie 2022, 17:12
Postat de Bobin Alex Tiberiu pe 29 Martie 2022, 14:17

Nu înțeleg de ce grecul nu îi luat în calcul,nu cred că poate fii mai slab ca și Radu și Filip

Tu te uiti la meciurile de fotbal din L1 ? Sau ai ramas “ mireasa pentru mama “

tororosso
tororosso  •  29 Martie 2022, 14:25

Veți vedea atunci altă față a lui Dinamo!” Așa o fi că până acuma sa văzut doar spatele . Dacă vreo 8/9 jucători vor sta precum liliecii atârnați pe bara transversală a porții apărate de Eșanu nu vor mai primi un sac de goluri . În rest doar can-can a lui Mureșan .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează