FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - BOTOȘANI 2-0

FOTO Gafă hilară în meciul decisiv pentru barajul de Conference League » Fostul portar de la FCSB s-a făcut de râs în prelungiri

FOTO: Captură TV @Orange Sport
FOTO: Captură TV @Orange Sport

Articol de - Publicat vineri, 12 mai 2023 19:45 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 20:25

Răzvan Ducan (22 de ani) a comis o gafă hilară în prelungirile meciului FC Voluntari - FC Botoșani și i-a permis lui Ricardinho (29 de ani) să marcheze golul de 2-0. 

FC Voluntari a câștigat „finala” din play-out pentru barajul de Conference League. Ilfovenii au dominat clar disputa cu Botoșani, dar s-au lovit de zidul ridicat de Răzvan Ducan

FOTO. Răzvan Ducan, gafă uriașă în prelungirile din FC Voluntari - FC Botoșani 

+18 FOTO

Portarul adus de moldoveni de la FCSB în această iarnă a reușit câteva „parade” formidabile, dar s-a făcut de râs în prelungirile partidei. 

În al 3-lea minut adițional, Ricardinho a urmărit o pasă lungă, în exteriorul careului advers. Ducan a ajuns primul la minge. A încercat să protejeze până la ieșirea în afara suprafeței de joc, dar a calculat greșit. 

A urmat un dans amuzant, în joc de glezne, în timp ce fundașul gazdelor s-a strecurat prin dreapta și i-a furat balonul.

Ricardinho s-a îndreptat spre poarta rămasă goală și a stabilit rezultatul final, 2-0.

VIDEO. Nea Gică, liderul galeriei celor de la FC Voluntari, spectacol la meciul cu Botoșani: „Viața mea o împart alături de Voluntari”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Titlul se decide la „indirecte”! Aliații Farului: Rapid, CFR și Craiova! Cu FCSB e doar Sepsi

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează