FOTBAL  »  Superliga  »  TURCIA

Galatasaray a făcut deja prima ofertă pentru Moruțan » De ce insistă Faith Terim pentru el!

Articol de - Publicat luni, 26 iulie 2021 11:10 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 11:29

Galatasaray, care l-a cumpărat cu 6,5 milioane de euro pe Alexandru Cicâldău (24 de ani), a propus 8 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan (22 de ani), prima ofertă în negocierile cu FCSB. Nu va fi și ultima, pentru că antrenorul l-a convins pe președintele Elmas să-l transfere.

După ce l-a luat pe Alex Cicâldău de la Craiova cu 6,5 milioane, sumă ce va fi plătită în trei ani, Fatih Terim insistă și pentru Olimpiu Moruțan. Antrenorul lui Galatasaray vrea să-i folosească pe amândoi.

Terim îl vede număr 8 pe Cicâldău. Chiar dacă are numărul 10

„Cic" a primit tricoul cu 10, dar Terim nu îl consideră decar, ci număr 8, de aceea îl vrea și pe Moruțan lângă el, scrie cotidianul turc Fanatik. „Împăratul" l-ar fi convins pe președintele Cim-Bom-Bom, Burak Elmas, să demareze negocierile și pentru Moruțan.

Conform Fanatik, roș-galbenii ar fi făcut o primă ofertă, de 8 milioane de euro. Rămâne însă departe de ceea ce ar vrea FCSB. Minimum 12 milioane.

Galata plănuiește și o afacere cu cei doi

Dacă Terim se gândește la Cicâldău și Moruțan pentru a-și întări echipa, Elmas vede totul ca pe bună afacere. Liderul Galatei plănuiește încă de acum revânzarea jucătorilor. Ambii sunt talentați, ambii sunt tineri (24 de ani Alex, 22 Olimpiu), prețul lor poate crește mult. De aceea i-a fixat o clauză de reziliere de 25 de milioane de euro lui Cicâldău.

În cazul în care Moruțan va semna și el cu „leii" din Istanbul, un contract tot pe cinci sezoane, va avea o clauză mai mare decât a lui Cicâldău.

Citește și alte știri pe subiect:

Olimpiu Moruțan, show total la interviuri: „Am jucat prost ca să mă lase nea Gigi mai ieftin”

Cicâldău, prezentat oficial la Galatasaray » Salariu de 10 ori mai mare decât la Craiova

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (41)
ssil.vio
ssil.vio  •  26 Iulie 2021, 16:10
Postat de magic4ever pe 26 Iulie 2021, 14:57

Bai amatorule eu vorbesc de cota reala de transfer a unui fotbalist dupa un site de specialitate,transfermarkt...nu am inventat eu cota aia,este facuta in functie de anumite statistici...dar probabil tu esti mai specialist decat transfermarkt si faci cota de transfer dupa gigi.com si d-aia merita Morutan 10-15 sau 50 de milioane de euro,pentru ca asa spune Becali....esti rupt de realitate si nu ai contraargumente...pierd timpul cu un spectator de rezultat ca tine,esti un amator...

Plecand de la premisa ca cei de la transfermarkt sunt specialisti si au date corecte si reale, poftim: https://www.transfermarkt.com/fcsb/erfolge/verein/301 + https://www.transfermarkt.com/csa-steaua/erfolge/verein/61687 . FCSB e Steaua? Da, asa spun UEFA si site-urile de specialitate ;)

adi2306
adi2306  •  26 Iulie 2021, 15:40
Postat de observator_federal pe 26 Iulie 2021, 15:23

Băi, degeaba te uiți la meciuri la televizor. Dă-l pe mute și apoi scrie rezumatul meciului, atât cât ai înțeles. Vezi rezultatul, miră-te... Nu ești adeptul lui Gigi dar ești ”stelist” care ține cu Fcsb? Tot aia!

Daaaa, eşti specialist. Priceput foc. Am citit de tine la radio. De pricepuți ca tine este plină Oltenia. Asta-i şi motivul pentru n-ați mai cîştigat un amârit de campionat de peste 30 de ani.

observator_federal
observator_federal  •  26 Iulie 2021, 15:23
Postat de adi2306 pe 26 Iulie 2021, 14:27

Este clar câ traiesti in La La land observatorul lui peşte federal. Pe lingă golul frumos Moruțan a si jucat bine in comparație cu Markovic care in afara golului a facut numai prostii. Deasemenea a driblat 3 jucatori nu 4-5 cîți "ai vazut" tu. Si asta ți-o spune unul care nu-i adeptul oierului.

Băi, degeaba te uiți la meciuri la televizor. Dă-l pe mute și apoi scrie rezumatul meciului, atât cât ai înțeles. Vezi rezultatul, miră-te... Nu ești adeptul lui Gigi dar ești ”stelist” care ține cu Fcsb? Tot aia!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează