FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PETROLUL, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

"Galbenii" alb-vişinii » Şapte rapidişti sînt la un cartonaş de suspendare

Rapidiştii adună foarte multe cartonaşe galbene în Liga 1
Rapidiştii adună foarte multe cartonaşe galbene în Liga 1

Articol de , - Publicat joi, 08 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 martie 2012 19:40

Elevii lui Lucescu jr. sînt cei mai nervoşi din prima ligă, 6 jucători de bază fiind în pericol de suspendare pentru următorul meci din campionat


Răzvan Lucescu are mari bătăi de cap din cauza absenţelor din lot, chiar dacă abia a început returul. După ce la partida cu U Cluj nu s-a putut baza pe suspendaţii Rui Duarte, Deac şi Pavlovici, tehnicianul din Grant nu va conta la derby-ul istoric cu Petrolul nici pe Grigore, care a primit al 7-lea avertisment al sezonului, şi nici pe Pavlovici, în continuare fără drept de joc. În plus, alţi 6 oameni de bază sînt la un singur "galben" de suspendare şi pot lipsi în deplasarea de la Chiajna. Rapid este şi cea mai "nervoasă" grupare din primul eşalon, avînd 68 de cartonaşe galbene şi 7 roşii în cele 19 etape din acest sezon.

Nervoşi şi în amicale
Rapidiştii au arătat multă nervozitate şi în cantonamentele din Antalya, fiind aproape de bătaie aproape în toate partidele de pregătire ale iernii. Alexa şi compania nu s-au liniştit nici cu U Cluj şi s-au încăierat în a doua repriză după un duel Surdu - Păcurar.

Cine e în pericol
Jucător "Galbene"
Dani Coman 3
Marcos Antonio 8
Dan Alexa 8
Deac 3
Surdu 3
Herea 3
Pancu 3*
* e accidentat şi va lipsi contra Petrolului


"Am fost foarte nervoşi cu U Cluj, era un meci extrem de important pentru noi, trebuia să cîştigăm pentru a nu se distanţa cele din faţă şi au apărut unele reacţii necontrolate"
Dan Alexa, mijlocaş Rapid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
plischi
plischi  •  08 Martie 2012, 10:13

ce alt amanunt poate fi mai semnificativ pentru a ne arata ca echipa joaca prost?!

rechinutu
rechinutu  •  08 Martie 2012, 02:57

nervosi sau limitati in exprimare si calitati?! sunt de parere k avem un joc limitat... pe un stil nemtesc cat de cat...adik alergat mult inainte si inapoi...dar fara cap si cu o viziune redusa... motiv pt care zic...dinamo isi merita locul 1 pt joc si evolutie...iar noi locul 3 e cam unde ne este nivelul! pacat dar adevarat!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează