FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Galeria "sfîntă" » Ultraşii Stelei sînt gata să adopte propunerea lui Gigi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 februarie 2013 12:49

Liderul galeriei steliste, Gheorghe Mustaţă, nu vede vreo problemă în a intona "Tatăl Nostru" la partidele echipei favorite. Mai mult, acesta spune că acest lucru deja s-a întîmplat atunci cînd se executau loviturile de la 11 metri la partida cu Ajax.

"Nu ne-ar deranja să intonăm "Tatăl Nostru". Pe cine ar putea deranja aşa ceva? Orice om atunci cînd se culcă, sau cînd se trezeşte spune această rugăcine în speranţa că îi va merge bine toată ziua.

La penalty-urile cu Ajax toţi ne rugam să apere Tătăruşanu. Toţi spuneau "Doamne, ajută!". Este o rugăciune pe care nimeni nu o poate nega", a spus Gheorghe Mustaţă la televiziunea sportro.

Playtech: BOMBĂ! Scoțienii: Ianis Hagi PLEACĂ de la Rangers! Gerrard a luat o decizie ȘOC


Comentarii (50)
mtsstm
mtsstm  •  28 Februarie 2013, 00:19
Postat de williamfaulkner pe 27 Februarie 2013, 18:33

La cat de penibili sunt romanii in general, asta ar mai lipsi, sa auzim rugaciuni pe stadion. De fapt, la cat de lipsiti de inteliganta sunt ultrasii stelisti, nu m-as mira sa adopte o asemenea directiva de la tatucul Becali. Eu insa va propun sa ziceti "tatal nostru carele esti in Loja", in loc de "ceruri". Asa i-ati face o placere si mai mare becaliotului. Chiar ca, pe zi ce trece, incep sa-mi doresc sa bata Chelsea, daca se poate la scor. Ar fi ceva rau pentru fotbalul romanesc, fara indoiala, dar extraordinar de bine pentru sanatatea mintala a acestui popor. Mi-ar parea extrem de rau pentru talentatii fotbalisti ai Stelei, dar macar n-ar mai avea Becali prilejul sa s

Ai dreptate!

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  27 Februarie 2013, 23:43

ce maaaa !??????!????!????????????!!! .............))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ultra_tei
ultra_tei  •  27 Februarie 2013, 23:33

:)))))))))))))))))))))))))))))))))) ce mai poate fi de zis?! :)))))))))))

Vezi toate comentariile (50)
Comentează