FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Galeria Stelei, în grevă » Mesaje dure între suporteri şi jucători: "Respectaţi-vă suporterii!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 30 august 2014 23:44

Cei aproximativ 200 de suporteri prezenţi în peluza stelistă au protestat împotriva echipei, după ce mai mulţi jucători ai campioanei au fugit direct la vestiare la finalul partidei de la Sofia, fără să-i salute.

Fotbaliştii l-au urmat pe team-managerul echipei, Marius Ianuli, cel care avea rolul de a merge, indiferent de rezultat, cu jucătorii să salute galeria: "Îmi asum responsabilitatea pentru cele întîmplate la acest meci. Mi-am dat seama că am făcut o gafă!". Galeria roş-albastră nu a cîntat deloc, în plus a afişat un banner cu dedicaţie pentru fotbalişti: "Respectaţi-vă suporterii!".

"Club «profesionost» cu 5 angajaţi, în ce ligă vreţi să jucaţi?" (banner al galeriei Stelei)

"Băi Rîpă, eşti cel mai prost. Fraierică, ne-ai nenorocit. Du-te, bă, la Galaţi şi lasă-ne!, bă!" (Galeria Stelei către Rîpă)

"Ai ajuns tu să ne înjuri?! Ne înjuri pe noi, bă, beţivule?!" (Galeria către Gabi Iancu)

"Stanciule, fricosule, de ce n-ai tras penalty, ţi-a fost frică să nu te mănînce Moţi?" (galeria Stelei către Nicuşor Stanciu)

"Ce vreţi, mă, sîntem pe primul loc?!" (Nicuşor Stanciu către suporteri)

"Vrem să jucaţi fotbal, penibilor! Vă faceţi cu toţii de rîs!" (Galeria Stelei către jucători, la final)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (108)
patopato
patopato  •  31 August 2014, 19:14

Ce vreti ma suntem pe primul loc......unde frate sunteti in campionatul asta cu 3 echipe??:))

tbonee
tbonee  •  31 August 2014, 16:25

adevaru ca Rapa e cel mai prost om din ultimii ani de la Steaua, a jucat bine cu Ajax la retur, recunosc, dar ATAT in 3 ani nu se poate asa ceva ca fotbalist, Rapa nu are ce cauta la Steaua si in cupe europene, e foarte limitat saracu, e slab, asezare proasta in teren, marcaj larg, psihic extrem de slab, detenta nu are deloc, o gramada de caracteristici, sper sa intre Papp pe dreapta ca nu se mai poate sa fim morti pe ambele benzi, Lato ala a fost dezastru si el sezonul asta

samertx
samertx  •  31 August 2014, 15:12
Postat de raducioiu80 pe 31 August 2014, 14:16

oricum intrasera in greva de la meciul cu ceahlaul, cand au fost doar 1500 de capete. mare pierdere...

:))

Vezi toate comentariile (108)
Comentează