FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GALERIE FOTO Ay, Carina! Iubita fotbalistului dorit de Becali ar intra în top la FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 27 noiembrie 2018 21:14

Adrian Rus este principalul nume de pe lista de transferuri a lui Gigi Becali. Fundașul de la Sepsi Sfântu Gheorghe a avut evoluții apreciate atât la echipa de club, cât și la naționala U21.

Stoperul traversează un moment foarte bun atât din punct de vedere sportiv, cât și în plan personal, unde are o relație stabilă.

Carina Ghețe este alături de cel care poate deveni fotbalistul FCSB-ului în această iarnă. Studentă la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Carina este originară din Satu Mare.

Frumoasa brunetă este foarte mândră de realizările fotbalistului de la Sepsi, având chiar poză de copertă cu acesta, iar pe Instagram, la descriere, a ținut să precizeze că este iubita lui Adrian Rus.

Citește și: EXCLUSIV Ținta principală a lui Becali » Jucătorul din Liga 1 dorit neapărat la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
bogat
bogat  •  28 Noiembrie 2018, 11:27

e de neinteles de ce un om normal si-ar dori sa aiba alaturi o femeie cu fatza transformata de cutit intr-o pseudo-frumusete inghetata si comuna. Sunt atatea fete frumoase in mod natural, cum naiba au devenit standard de frumusete fezele astea inexpresive de papusa gonflabila? Nu-mi inspira decat mila si chiar repulsie. Si e tot de neinteles de ce o fata tanara si-ar face asemenea transformari hidoase care o vor marca pe viata.

fibra
fibra  •  28 Noiembrie 2018, 08:45

Oribili.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  28 Noiembrie 2018, 00:21
Postat de rocky2 pe 28 Noiembrie 2018, 00:03

Are de toate fata, silicon, botox si acid hialuronic!

Și tencuială. Și aere de divă. Perfecte pentru fotbaliatori.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează