FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

GALERIE FOTO » Burleanu, la țară în zi de titlu! Președintele FRF a ales o competiție județeană de juniori în ziua Z a sezonului

foto: Lucian Bălăucă (darabaneni.ro) +6   FOTO
foto: Lucian Bălăucă (darabaneni.ro)

Articol de - Publicat duminica, 14 mai 2017 15:54

În cea mai încinsă zi a fotbalului românesc din ultimii ani, președintele FRF a văzut meciuri de juniori la Văculești, Botoșani.

Răzvan Burleanu n-a fost, sâmbătă seară, nici la Ovidiu, nici la București. Președintele FRF a ales să petreacă ziua Z a sezonului 2016-17 în satul Saucenița, comuna Văculești, Botoșani. Mai exact, la jumătatea distanței dintre municipiul Botoșani și Dorohoi, unde a asistat la o competiție județeană de juniori, Cupa AJF. Într-un cadru festiv, organizatorii "s-au îmbrăcat la patru ace" și au măturat "şi ultimul chiştoc de ţigară", după cum scrie portalul darabaneni.ro.

860 de locuitori are satul Saucenița

A urmărit juniorii din Darabani sau Albești

"Totul a arătat ca o zi de campanie", spun sursele la Gazetei. Fiindcă, alături de Burleanu, la Văculești au venit și președintele celor de la FC Botoșani, Cornel Șfaițer, fost membru în CEx, dar și fostul președinte al AJF Botoșani, Mihai Calistru.

Meciurile au fost disputate între echipe cu nume precum Sănătatea Darabani, Avântul Albești sau Rapid Ungureni. Totul lângă o pajiște pe care pășteau câteva vaci!

Gino s-a uitat la TV!

Burleanu n-a fost singurul șef din fotbal care a urmărit de la distanță finalul de campionat. Gino Iorgulescu l-a văzut la televizor. Sâmbătă, LPF a anunțat, printr-un comunicat, că "Președintele LPF, domnul Gino Iorgulescu, din dorința de a păstra aceeași echidistanță manifestată față de toate competitoarele (...) a ales să urmarească aceste ultime 90 de minute din play-off în fața televizorului".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
107054686388652
Mircea Ordean  •  14 Mai 2017, 19:36

Mai răsfirați totuși în materie de parti-pris, domnilor de la GS...

152919061803427
Viorel Dan  •  14 Mai 2017, 17:52

Asta este "valoarea " lui !!! Un mare no mame !!!

sakamoto
sakamoto  •  14 Mai 2017, 17:12

Faptul ca pe presedintele FRF il preocupa juniorii, este o crima, un delict? Situatzia dezastruasa, a fotbalului romanesc, se datoreaza mogulului mircea sandu, care a distrus, cu cerbicie fotbalul juvenil romanesc. Unu face si altul trage?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează