FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI

Galerie foto » Campioana a încheiat anul şi a început petrecerea!

Articol de - Publicat luni, 19 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 decembrie 2011 17:47

Campioana României a început vacanţa, însă nu înainte de a respecta o tradiţie veche a oţelarilor : sacrificarea porcului de Crăciun. Astfel, după un an în care au obţinut performanţe extraordinare pentru clubul moldav, câştigarea Ligii I şi a Supercupei României, dar şi participarea în cea mai prestigioasă competiţie inter-cluburi din lume, UEFA Champions League,  jucătorii, antrenorii şi oficialii Oţelului s-au reunit la un renumit complex din Galaţi pentru a cinsti sezonul de excepţie reuşit de gălăţeni şi pentru a-şi ura toate cele bune pentru următorul an.

Fotbaliştii antrenaţi de Dorinel Munteanu vor beneficia de o pauză de 3 săptămâni, reunirea lotului fiind programată pe data de 9 ianuarie 2012, după care campionii României vor avea parte de 3 cantonamente : tradiţionala pregătire fizică de la  Poiana Braşov, precedată de două stagii , în Cipru, respectiv Turcia sau Spania, unde se va pune accentul pe compartimentul tehnico-tactic.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (29)
otelulgalati17
otelulgalati17  •  21 Decembrie 2011, 21:26
Postat de otelul_campioana pe 19 Decembrie 2011, 20:12

cum e vorba de porc ...hop si tiganii de la rapid :))

Stau si ma intreb oare astia care comenteaza ca niste cretini ,prosti, inculti si analfabeti ce sunt, ei nu sunt din Romania oare ? Nu exista aceasta traditie de "taiat porcu" ? atunci ce plm comentati ca niste prosti ?! cand ma uit numa ciori la comenturi imi vine sa rad :))))))))))))))

agentel
agentel  •  20 Decembrie 2011, 16:49

Ce rautaciosi sunt cate unii.Asta e traditia si se respecta.Ma face sa cred ca unii ,prin comenturile lor chiar au un grad de rudenie cu raposatul din imagine,daca nu cumva sunt chiar descendentii lui.

ntfo
ntfo  •  20 Decembrie 2011, 13:42
Postat de dd.... pe 20 Decembrie 2011, 12:06

Stau si ma intreb pentru ce petrecem noi?Suntem atat de cazuti si cu toate astea noi petrecem,nu ne dam seama ce va urma.

Prostia romaneasca ce vrei

Vezi toate comentariile (29)
Comentează